.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: flirt4e?

Guest

flirt4e?

abe momi4eta vas kak vi zaka4at mom4etata smisal kfo praqt za da vi privlekat vimanieto 6tot pri men ma obarvat i nekfi gluposti a vas?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    щом флиртуват с теб само с обарване,значи вероятно сте на по 12-13...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Re: flirt4e?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe momi4eta vas kak vi zaka4at mom4etata smisal kfo praqt za da vi privlekat vimanieto 6tot pri men ma obarvat i nekfi gluposti a vas?
    Явно им се е*е
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, доста глупаво е да те обарват.Момчетата в 6-ти клас се опитваха да го правя това.

Да ве тва е супер детско Аз го правех същото с мацките в 6ти и 7ми клас. Мислех си, че им харесва, хахах Аве така е като те удари хормона

Град
    kazanluk
    (kogato sum sama) ei mace kolko e 4asa? na gsm-a pi6e. Q ela da te pitam o6te ne6to(tva prqsno ot v4era) ili maceeee kak se kazva6? ili ako go poznavam : zdrasti kak si kvo pravi6 dura dura gluposti (ako sum s priqtelki): Imate li cigara? Ne ne pu6im. Ami i nie ako iskate elate nie sme ei tam na6ata grupa. i taka natatuk vseki razli4no

Мега фен
    Обарването е до време...аз мразя да ме свалят. Иначе целуват ръце, мазнят се...опитват се да ме заговарят, макар че виждат, че ги игнорирам...един ме изпрати до нас 2 пъти, макар че бяхме излезли като приятели и той живее на другия край на София. Общо-взето много смешни неща.

Супер фен
    obarvaneto ni6to ne zna4i expl: az obarvam momi4etata ot moq klas bez da vlagam nikyv smisyl

Град
    на плажа =)
    na men mi kazvat "eeeii ko prai6 sladuranke" ili "da imate edna ___ v klasa ? " - ne za6to? "tai li? ami ti kak se kazva6?" ne6to takova

Град
    ..във един измислен свят..
    Пффф...редовно ми искат цигара ... Ако искат да се запознаем,ама те са все нек'ви идиоти
    Свестните хора... сядат при мен питат ме как се казвам ала-бала и тогава може да попитат за цигара
    А тва с обарването е бахтиииии простотията...6 клас го правят

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да, доста глупаво е да те обарват.Момчетата в 6-ти клас се опитваха да го правя това.
    мн познато ми звучи...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vicito
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    мн познато ми звучи...
    detska mu rabota....
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Ами само с мен ли си говорят,за да ме свалят.Те вече знает,че ако ме обарат ще ги прасна през лицето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си