- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- flirt4e?
abe momi4eta vas kak vi zaka4at mom4etata smisal kfo praqt za da vi privlekat vimanieto 6tot pri men ma obarvat i nekfi gluposti a vas?
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Явно им се е*еПървоначално написано от Анонимко
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Да, доста глупаво е да те обарват.Момчетата в 6-ти клас се опитваха да го правя това.
Да ве тва е супер детскоАз го правех същото с мацките в 6ти и 7ми клас. Мислех си, че им харесва, хахах
Аве така е като те удари хормона
![]()
(kogato sum sama) ei mace kolko e 4asa? na gsm-a pi6e. Q ela da te pitam o6te ne6to(tva prqsno ot v4era) ilimaceeee kak se kazva6? ili ako go poznavam : zdrasti kak si kvo pravi6 dura dura gluposti (ako sum s priqtelki): Imate li cigara? Ne ne pu6im. Ami i nie ako iskate elate nie sme ei tam na6ata grupa. i taka natatuk vseki razli4no
![]()
Обарването е до време...аз мразя да ме свалят. Иначе целуват ръце, мазнят се...опитват се да ме заговарят, макар че виждат, че ги игнорирам...един ме изпрати до нас 2 пъти, макар че бяхме излезли като приятели и той живее на другия край на София. Общо-взето много смешни неща.
obarvaneto ni6to ne zna4i expl: az obarvam momi4etata ot moq klas bez da vlagam nikyv smisyl
na men mi kazvat "eeeii ko prai6 sladuranke" ili "da imate edna ___ v klasa ? " - ne za6to? "tai li? ami ti kak se kazva6?"ne6to takova
Пффф...редовно ми искат цигара ... Ако искат да се запознаем,ама те са все нек'ви идиоти![]()
Свестните хора... сядат при мен питат ме как се казвам ала-бала и тогава може да попитат за цигара![]()
А тва с обарването е бахтиииии простотията...6 клас го правят![]()
detska mu rabota....Първоначално написано от vicito
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Ами само с мен ли си говорят,за да ме свалят.Те вече знает,че ако ме обарат ще ги прасна през лицето!