преди няколко дена скъсахме с приятелят ми,който много обичам!...той се раздели с мен понеже му било 'писнало ' и не намирал смисъл във връзката ни..мен много ме боли от това но нищо не мога да направя...няколко седмици преди да се разделим,аз виждах че отношението му се променя..говорихме много...дадох всичко от себе си за да запазя връзката ни..но за съжаление така и не успях..реших да го избягвам,поне за кратко време за да мога поне малко да го забравя...но не можах да изпълня това което бях решила,понеже сме от едно училище и се виждаме по коридорите...1вия път като се засякохме аз си казах 'ок само засичане,нищо повече' но той дойде при мен 2 пъти..и така всеки ден от тогав си идва всяко междучасие при мен..вечер той ме търси по скайп...мислите ли че може би му липсвам или по навик идва понеже знае че може да сподели и винаги ще му дам съвет как да постъпи в дадената ситуация...имам и още един въпрос,бих искала да го помоля да отидем на кино,обаче се чудя дали сега -да не би да е твърде рано или пък не е ... незнам вече..моля ви дайте ми съвет какво да правя,защото така ми е много гадно..страшно много ми липсва и безкрайно много го обичам...