.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    в мечтите ти

Секс-гафове 2006-2007

Вие сте
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

това е първата сериозна тема която виждам тук всеки задава супер глупави въпроси браво браво много добра тема жалко че няма някой който да драска

На мен за щастие не са ми се случвали кой знае какви гафове. Като изключим разбира се дребните неща от сорта на удряне на главата в стената или падане от изправено положение в доста интересни пози.

Супер фен
    спуках гума... замалко да се отрепя на завой, добре че карах с 80

На връх нова година с приятелката ми правихме секс тя се качи отгоре и на мен по едно време ми прилуша блъснах я падна от леглото и аз са издрайфах до леглото.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Свърших въху новата прическа на приятелката ми .

Guest
    Приятеля ми ме шляка ГъЗалНо И аз ПРЪЦНАХХ

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Istoriikata ne e bash sex gaf.. ama az si q broq kato takyf... Gadjeto si padashe malko gei.. i ne iskashe da spi s mene.. iskashe da izchaka.. za da se poqvqt istinski chuvstva mejdu nas.. predi da legnem.. za da moje izjivqvaneto da e po krasivo.. i tei natatak.. Obache az mnogo iskah da spi s mene.. i se chudeh kak da go prinudq.. i vzeh che prashtah smsi na nai dobria mu priatel che me vyzbujda.. za da moga da nakaram moq da se useti malko.. i da spre s glupavoto izchakvane... Taka i stana.. Moq vze neshtata v svoi ryce.. i kakvo mislite se sluchi?... Na men mi doide..... I posle kakvo mislite se sluchi? Skysahme... I taka i ne spah s nego.. UjasT.. Ne sym li karyk a?

Точно на 14 февруари ни се скъса капута,добре че бяхме само на градус и се усетихме на време.Иначе на мен ми беше много кофти защото все ми се случват некфи шитни
    ...it's WilD ObseSSioN...

Град
    Varna
    Mnogo gafove imam...
    Izgubval sum prezervativi v onaq qma, vicove sme si govorili, kusal sum "gem" i drugi ama po malki....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    Като се замисля не сме имали гафове....

ох имаше една такава тема само 4е за 2005г.... ох какъв смях падна брато стояла съм 14ас да 4ета и да се хиля до припадаък ох хора давайте пак ако знаете какъв смях пада 4ак ми се приисква като порасна и на мен да ми се слу4и някой такъв смешен гаф! \/ супер сте,давайте пишете както в миналата тема@

ем, аз освен, че сварих презервативите на подовото отопление на Нова година (бяха се изхлузили и паднали на пода... въобще бях забравила за подовото)... за сега съм нямала др гафове...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Може и да съм ги писала...

На Нова година правим секс - известно време след 12. Духам му и той тъкмо свършва и някакви фойерверки изригват.

После...играе някаква игра и аз мрънкам за секс...от него да мине, оставя играта да върви и правим секс...и аз тъкмо пъшкам и някакви войници започнаха да умират и умирането им беше придружено с нещо, подобно на пъшкане.

Има и едно много забавно - след секс ме кара да го масажирам и все се оплаква, че тека върху дупето му.

хм аз за своите гафоне нещо не се сещам, ако се сетя за нещо - ще напиша... :P

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    no exit

Guest
    Оправям една мацка на 22.12 и изведнъж се звъни. Вика леле мъжа ми. И аз кво, през тераса. А навън студ щото беше почти полунощ. Добре, че бях подгрял с на дедо гроздовата и мадамата е на втория етаж. Некви комши гледат и не им се вярва. Минаха 10-15 минути докато се осъзная. Връщам се звъня. Жената отваря и вика мъжо много сме се изнервили
    Стари вицове

За момента е само един.
    Тъй като много ни кефи да го правим на каапето, решаваме, че ще пробваме и на стола за компютъра. И всичко уж върви нормално и в един момент се чува трясък и ние малко се намерихме в доста неудобна поза на пода. После доста ни наболяваха някои части, а и трябваше да си купя нов стол.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си