Имам сериозен въпрос, защото съм притеснен. Ето какво стана:
На 19.04 правих секс с приятелката си без презерватив. Когато усетих, че ще свърша, се опитах да задържа, но не успях. Не съм сигурен дали съм го извадил навреме, има вероятност и да съм започнал да свършвам в нея.
След това се шашнахме. Отидохме до аптека и попитахме за хапче. Препоръчаха ни Постинор Дуо, което струваше над 11 лева. Ние обаче имахме само 5, затова аптекарката ни отряза само едната от двете таблетки и ни я даде за 5 кинта. Тя го изпи.
2 часа след това са започнали болките. Силни болки в корема, навсякъде. На втория ден от болките се поинтересувах и ми казаха, че било от хапчето. Не зная дали болките продължават и до днес.
Това, което ме притеснява е:
Четох в ladypill, че трябва да се пият двете таблетки Постинор Дуо едновременно, а тя пи само една. Не знам какво да мисля...
Сигурно ще попитате относно овулацията.
Тя ми каза, че е чакала цикъла си на 15, но когато го направихме на 19, още не беше дошъл, закъсняваше. Аптекарката каза, че е нормално да закъснее още повече от хапчето. Сега е 23 и цикъла още го няма. Смятам, че не е била в овулация, когато сме го направили?
Все още е рано за тест, минали са само 4-5 дни от половия акт. Аз, обаче, никак не съм спокоен.
Мога ли да бъда спокоен, според вас? Бременна ли е тя??
Ще оценя всякакви компетентни отговори и отговори, които могат да ми помогнат. Без тъпи бъзици, моля!