- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- razkajete ...
zdraveiteamii poneje nikade ne vidqh takava tema.. taa q rakajete kak beshe pyrviqt vi pyt
kade kak zapochnahte i t.n.
![]()
Беше ужас-мацката я беше срам а и на мен ми беше все още бедна фантазията и... ноу комент![]()
Ами явно има други теми щот тва съм го писала другаде...![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Горе в дясно има едно "Потърси тук" ... такива теми има най-малко 2-3 ...
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
e az ne namerih pfff![]()
Споко мацоПървоначално написано от :/
Иначе по темата: Първия ми път беше много яко, мацката не беше девствена беше пиана и аз е орпавих в дупето после не се видяхме сигорно 5 месеца а като се видяхме тя не ме позна... кофтец ама секса беше на нивоот тогава еба наред !
Не търсиш достатъчно![]()
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
ко искаш ти разкажа лични си живот ли?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Болезнен... даже не искам да си спомням![]()
ixx...![]()
![]()
Мноу готино , и аз и мацката бяхме девствени и без задръжки как ни дойде .
Аре!
beshe strahotnoima6e romantika,nejnost i
![]()
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Охааа,скъсах и на мацката п***ка! 3 презервативва и 2 душа...за около 3-4 часа! Егаси е*ането падна!
ахх...тука всички полови атлети...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не беше кой знае какво. Не ме боля особено, но и актът не беше дълъг. Очаквах голяма болка и кръв,защото при предните ни опити болката беше непоносима. по-добре беше от очакваното, но аз и не тръгнах с голямата кошница. Беше забавно и романтично, но в никакъв случай особено приятно от гледна точка на сексуалното ми удоволствие!
emi az bqh na edin kypon... imnogo bqh se natrqskalaa xhaxah..mnogo ne pomnq ot purviq put..no ne beshe osobeno priqtno....za sega nai mi haresa 3-q pyt..i NIKOGA NQMA DA GO ZABRAVQ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много гадно.. аз го раздразних.. качихме се у тях ония даже не си свали гащите а само ги смъкна.. ръга ръга свърши и после като видя кръв и ми вика "ама ти в цикъл ли си ?" и аз му викам "не девствена бях..." и ония почна да се смее и вика "да бе да бе" и тва беше![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...