.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: razkajete ...

:/
    Guest

razkajete ...

zdraveite amii poneje nikade ne vidqh takava tema.. taa q rakajete kak beshe pyrviqt vi pyt kade kak zapochnahte i t.n.

Беше ужас-мацката я беше срам а и на мен ми беше все още бедна фантазията и... ноу комент

Ами явно има други теми щот тва съм го писала другаде...
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Горе в дясно има едно "Потърси тук" ... такива теми има най-малко 2-3 ...
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Guest
    e az ne namerih pfff

Цитирай Първоначално написано от :/
    e az ne namerih pfff
    Споко мацо

Иначе по темата: Първия ми път беше много яко, мацката не беше девствена беше пиана и аз е орпавих в дупето после не се видяхме сигорно 5 месеца а като се видяхме тя не ме позна... кофтец ама секса беше на ниво от тогава еба наред !

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Не търсиш достатъчно
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

ко искаш ти разкажа лични си живот ли?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Болезнен... даже не искам да си спомням

Guest
    ixx...

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Мноу готино , и аз и мацката бяхме девствени и без задръжки как ни дойде .
    Аре!

beshe strahotno ima6e romantika,nejnost i
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

AAAк
    Guest
    Охааа,скъсах и на мацката п***ка! 3 презервативва и 2 душа...за около 3-4 часа! Егаси е*ането падна!

ахх...тука всички полови атлети...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    varna
    predi vreme si misleh 4e p1rviq mi p1t e bil mn gotin. oba4e kogato ve4e s1m spala i s drugi mom4eta, moga da napravq sravnenie iiiii razbrah 4e toi ne e bil ni6to osobeno v legloto, i 4e e mojelo da b1de mn po-dobre. s 2 dumi - razo4arovah se sled vreme

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не беше кой знае какво. Не ме боля особено, но и актът не беше дълъг. Очаквах голяма болка и кръв,защото при предните ни опити болката беше непоносима. по-добре беше от очакваното, но аз и не тръгнах с голямата кошница. Беше забавно и романтично, но в никакъв случай особено приятно от гледна точка на сексуалното ми удоволствие!

emi az bqh na edin kypon... imnogo bqh se natrqskalaa xhaxah..mnogo ne pomnq ot purviq put..no ne beshe osobeno priqtno....za sega nai mi haresa 3-q pyt..i NIKOGA NQMA DA GO ZABRAVQ

много гадно.. аз го раздразних.. качихме се у тях ония даже не си свали гащите а само ги смъкна.. ръга ръга свърши и после като видя кръв и ми вика "ама ти в цикъл ли си ?" и аз му викам "не девствена бях..." и ония почна да се смее и вика "да бе да бе" и тва беше
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си