.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Aко...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Aко...

Ако забременеете ще родите ли детето или ще направите аборт ?

Да кажем, че сте на 19 години. И имате УЖ сериозен приятел. Който не е готов да има бебе, естествено.. И примерно, у вас живеете 5-6 човека..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Мацко, да мисля ли, че ще ставаш мама, или още те мъчат притесненията...

По темата: Може би бих оставила бебчето, не ми се иска да отнемам живота му, но стига да знам, че сме готови да поемем тази отговорност и да осигурим един добър живот на детето, а не заради нашата безотговорност да търпи лишения.

Град
    при чичо Страх
    Много ме мъчат притесненията и много ги мисля нещата как биха могли да са.. Пффф...

Ako smqtash da sledvash tvardo ne na bebeto!no ako si zvarshila i se chuvstvash gotova rajdai)

Супер фен
    Защо не си направиш тест

Супер фен Аватара на Barbie
    Миличка, ти нещо много си се размислила над тоя въпрос. Още веднъж да те успокоя, че най-вероятно нищо ти няма и че все пак за всеки случай стискам палци. Непременно да ни успокоиш все пак тия дни!!! (Така де, изправи косите на целия форум )

Както писах и в една от другите теми, не мисля, че ще имам сили да направя аборт. Прекалено съм емоционална. И все пак ще трябва да преценя способна ли съм да предложа на това дете пълноценен живот. В моя случай - моята семейна среда - малко или много го позволява, въпреки че това определено ще обърка личните ми планове за насоката на бъдещето ми. Но, както обича да казва приятелят ми, животът бил динамичен...
    Та, в случай, че мога да предоставя финансова и емоционална сигурност и грижа на детето си (дори и ако това включва подкрепата на семейството ми), не бих направила аборт.

Мега фен Аватара на quench
    аз смятам,че не му е времето точно сега да раждаш - недай си боже!

ако родителите не са готови за дете, ще съсипят и своя,и което е по-важно - живота на детето

освен това мисля,че всичко е плод на притеснение и депресия при теб....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    при чичо Страх
    Вие мъжете освен депресия, нищо друго ли не може да кажете ?
    За вас всяко такова действие/мислене е свързано с депресия.
    Ше ви се невиди...

spoko we bungle,ne si bremenna (4etox q tazi tema,v koqto se 4ude6e dali ne si bremenna).
    po temata-az nikoga nqma da ubiq takova nevinno sazdanie i nqma da mi puka dali v edna ka6ta sme 2,3 ili 100 4oveka.ami ako tova e parvoto i poslednoto mi dete?az 6te go zadarja,za drugite ne znam!!!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от vicito
    spoko we bungle,ne si bremenna (4etox q tazi tema,v koqto se 4ude6e dali ne si bremenna).
    po temata-az nikoga nqma da ubiq takova nevinno sazdanie i nqma da mi puka dali v edna ka6ta sme 2,3 ili 100 4oveka.ami ako tova e parvoto i poslednoto mi dete?az 6te go zadarja,za drugite ne znam!!!
    Любопитно ми е, на колко години си?

Мега фен Аватара на koalka
    Е, добре, струваше ли си да го правиш без презерватив, а сега да си тровиш нервите и да се чудиш и притесняваш...?Както и да е-твоя работа.Ми, може би няма да го задържа.Знам, жестоко е, но на 19 може би няма да съм готова за дете и следователно няма да мога да го гледам....А и нали тогава ще уча...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Такава отговорност на 19 не бих могла да поема. Аз искам да уча, да живея.. чесно си казвам.. кофти ще ми е, но няма да искам да проваля нито моя живот, нито този на приятеля ми. Като съм на 19, какъв живот ще му осигуря аз на това дете? Няма да съм готова да стана родител. Та аз за себе си едвам ще се грижа.. камо ли за такова създание.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

хм, не е много разумно

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    no exit

Ох, на мен това ми е болна тема.
    Да, бих го родила. Аз също съм на 19, но при мен нещата стоят доста по-различно. Не бих убила детенцето си, дори и да знам, че може и да не е най-доброто решение да го родя.
    Може да звучи налудничево, но никога не бих убила детето си. Ще направя всичко възможно да му осигуря възможно най-добрите условия за живот.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Принципно съм против аборта..но при тези обстоятелства..аборт!
    2 т. от правилника. Бан на профил

како ти се сбърка...ударила те е една сериозна мисъл над този живот!

Град
    sofiq
    moje bi

Guest
    Az speciqlno sym se postavqla pred tazi dilema i kolkoto i da e jestoko bih napravila abort...na 19 vse o6te do nqkva stepen si zavisim ot roditelite si...zavyr6va6 u-6te i sega kvo nqma6 rabota ne moje6 i da u4i6...emi ne ne moga da provalq svoq i jivota na deteto si kato znam 4e nqma da sym nai-dobrata maika...bih napravila abort...i vsy6nost abe pravete sex s gumi4ki 4e posle glava boli.... [-o<

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Аз съм на 19 години.Имам си сериозен приятел,с когото правим планове за бъдещето,гледаме в една посока и скоро май ще заживеем заедно(ее,скоро-скоро,догодина ).Скоро ми се наложи хубаво да обмисля решението си,защото и аз като теб се бях втрещила и ужасила колко много ми закъснява..е,оказа се,че не бях бременна,но поне стигнах до някакво решение - аборт няма да направя.Не мисля,че едно бебче,и по точно - моето бебче,ще провали живота ми.Да,аз уча(само че съм студентка),не живея с родителите си,но съм сигурна,че те могат да ми окажат пълно съдействие,ако изпадна в подобна ситуация.Още повече,говорили сме и с родителите на приятеля ми,които също са ни уверили,че ще помагат.Не знам как стоят нещата във вашата връзка,но предполагам,че след като от доста време сте заедно,все сте говорили на тая тема..Пък имаш и приятели,те също могат да помагат - я с babysitting,я с нещо друго..обмисли го хубаво.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми то4но днес си говорихме с мои приятели за 18-19 год майки... зна4и ако си над 21 хубаво е да се абортира.. но ако си на 17-19 НЕ...мн млада и аборта може да се окаже мн травмиращ и фатален... въпреки 4е азбих искала да рискувам не бих го направила и бих запазила детето...
    надали това ти се 4ува .. ама не виждам др изход.. дано няма усложнения..

Мега фен
    Вие не осъзнавате какво означава едно дете на тези години. А и ако момчето до вас е съвестно, ще се ожени за вас и най-вероятно бракът няма да е сполучлив, защото ще е по принуда - била тя морална или бащинска. И на всичкото отгоре да имате 10 годишно дете на 27-28 години и да сте без дори средно образование...макар че тези неща не са първото, за което мисли една жена, те не са маловажни. Да имаш дете...детето трябва да е искано, детето трябва да е плод на любовта между двама души, а не плод на неслагането на презерватив на непълнолетната му майка.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми ... да голяма отговорност е , но щом се мислиш толкова голям 4е да правиш секс и да се наре4еш здравомислещ , трява да поемаш отговорност... а на мъжете не трябва да се раз4ита особено за деца .. така 4е тях не ги вписваме даже в групата към помагащите и разбиращите. най-вероятно дано семейството и да е голямо и да и помогнат ина4е няма на4ин ..ще стане :"детето гледа дете"
    но на 19 по добре е за здравето, психи4еската нагласа и т.н. да се запази... защото травмата при аборта и най-ве4е след него е непоносима даже и за възрастни , улегнали жени

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Вие не осъзнавате какво означава едно дете на тези години. А и ако момчето до вас е съвестно, ще се ожени за вас и най-вероятно бракът няма да е сполучлив, защото ще е по принуда - била тя морална или бащинска. И на всичкото отгоре да имате 10 годишно дете на 27-28 години и да сте без дори средно образование...макар че тези неща не са първото, за което мисли една жена, те не са маловажни. Да имаш дете...детето трябва да е искано, детето трябва да е плод на любовта между двама души, а не плод на неслагането на презерватив на непълнолетната му майка.
    Лети,права си,но аз лично не мога да унищожа живота,който расте в утробата ми.
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    1во - съм пълнолетна.
    2ро - аз в брака не вярвам.Няма да се затичам да се женя,само защото съм надула корема.
    3то - какво ми пречи детето на образованието,след като и родителите ми биха помагали?Да,може да се наложи да прекъсна университета за една година,и какво от това?
    4 то - не мисля,че ще изпусна нещо,ако бъда майка на 20 години.Защо да не излизам по барове примерно,ако има кой да ми гледа детето?Защо да не завърша магистър,ако има кой да ми помага и да ме подкрепя?
    5то - сестра ми е студентско бебе.Майка ми е родила на 23години и нашите са се оженили.Хич не ги знам къде са се намерили и как са се събрали изобщо,знам само,че 23 години са заедно и се обичат.
    Мислиш ограничето - едно дете не е край,едно дете е начало!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си