.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Aко...

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    az sam na 16,taka 4e ako nedasi boje i se slu4i-6te napravq abort!kolkoto i gadno da e...........!ako sam na po-seriozna vazrast kato naprimer 20 i nqkolko i imam serizozen priqtel 6te go zadarja!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Котарана
    Guest
    Ами аз в момента съм на 19г. имам приятел от няколко години.Но ако в момента ми се случи да забременея мисля че ще махна детето.Просто не съм сигурна че бащата ще иска дете и че ще иска да живеем заедно.А от друга страна мисля да уча и въобще не съм готова за дете.Все още нямам нищо немога да му осигуря бъдеще, в материално отношение наште не са никак добре и просто едно дете не се връзва в цялата картинка.Това ми е мнението

Мега фен
    Едно е да си 4-ти курс, друго е да си ученичка. Говорех за общия случай.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Жената не требва да прави аборт

Брат ми се направи сватба след като ходиха три години с приятелката си, ожени се почти на 21 - малко преди това, сега си мам племенница.
    Най-добрата ми приятелка забременя след готина забивка в диско клуб. Най-якото от двете истории са децата и те държат семействата здрави.
    Като му теглиш чертата остава, че едно дете ти променя коренно живота, наистина ти спира профи кариерата, обаче те дарява с нещо друго - имаш си чисто нова душа, която можеш да е дариш с много любов.
    И таккаааааа.... Равносметката е следната, от аборти има смисъл ако си решил/а, че детето ти ще го гледа майка ти и баща ти, а ти ще си вееш гащите някаде, без да ти дреме, че онази, мъничката душица, няма да й обръщаш внимание. От друга страна няма по готино от детенцето, което ще те гледа в очите с цялата любов на вселената, ще те дарява със сила, която ще те дари с безсмъртие, когато минаваш през огън за него и извършваш подвизи, в чиито очи ще изглеждат божествени....
    ->~<-

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Еми първо ще мисля малко, пък ако все пак стане (щото никога не си застрахован) може би ще махна детето.. колкото и да ми е гадно..

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 22 съм и едва ли бих направила аборт. но само преди година бях твърдо за аборта. не, че на 22 съм супер зряла и има как да се издържам, ама определено не е чак болка за умиране. Все пак, когато сестра ми се е родила, майка ми е била на 23. Да подчертая, че се е омъжила на 22, а после е забременяла, така че детето е било искано, но все пак е била 4-ти курс студентка, а баща ми-2-ри(бил е 2 години в казармата). Сега аз съм 3-ти курс, а приятелят ми 1-ви, но разликата не е голяма. Ако обаче учех, бях на 19 и не бях особено сигурна в приятеля си бих се замислила над възможността-аборт.

Цитирай Първоначално написано от Satyr
    Брат ми се направи сватба след като ходиха три години с приятелката си, ожени се почти на 21 - малко преди това, сега си мам племенница.
    Най-добрата ми приятелка забременя след готина забивка в диско клуб. Най-якото от двете истории са децата и те държат семействата здрави.
    Като му теглиш чертата остава, че едно дете ти променя коренно живота, наистина ти спира профи кариерата, обаче те дарява с нещо друго - имаш си чисто нова душа, която можеш да е дариш с много любов.
    И таккаааааа.... Равносметката е следната, от аборти има смисъл ако си решил/а, че детето ти ще го гледа майка ти и баща ти, а ти ще си вееш гащите някаде, без да ти дреме, че онази, мъничката душица, няма да й обръщаш внимание. От друга страна няма по готино от детенцето, което ще те гледа в очите с цялата любов на вселената, ще те дарява със сила, която ще те дари с безсмъртие, когато минаваш през огън за него и извършваш подвизи, в чиито очи ще изглеждат божествени....

Speechless...
    ...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    А защо да не изчакаш наколко години и детето отново да се появи, но да не ти спира "профи кариерата"? Хем вълкът сит, хем агнето цяло.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

прекалено си млада за дете макар и на 19 години майка ми така си е пропиляла живота по добре аборт защото няма смисъл няма да можеш да учиш и т.н. ще зарежеш асолютно всичко всъщност ще трябва да зарежеш :/ сериозен несериозен още си живейте живота хойте по диско и т.н. те първа ти предстоят нещата в живота
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

@jony
    А защо да не изчакаш наколко години и детето отново да се появи, но да не ти спира "профи кариерата"? Хем вълкът сит, хем агнето цяло.
    Какво да ти кажа, бременноста не можеш да е чакаш повече от девет месеца. Тук Въпросът е друг - когато се случи, какво да се прави, на всеки е ясно, че ако изчака да се подсигурят нещата, тогава ще е най-добре и, когато се врътнеш към огледалото.., и погледнеш личната си карта, свериш с календара, и се получава..... простете ми за израза - 'бахта и в чакането..., когато се почустваш готов.. -> няма такъв вариант - всичко идва от това, че сме свикнали да слушаме тези около нас, не и себе си.
    Малко му трябва на човек да е щастлив, преди малко изчетох темата за обичта и до колко обичате другарчето си, видях силни думи, думи за това, че имате доверие някому, а това е нещо рядко срещано в днешно време. Много от нещата са изродени, преди секс-а се е наричал "любене" и се извършвал едва ли не в най съкровенните моменти от живота, сега е... под път и над, по-малко се чоплят семки в България в момента, от колкото се извършва действието СЕКС.
    Хората се нароманизираха към алкохола и плътското, дострашаваме да погледна на улицата момиче, което по стечението на обстоятелствата изглежда добре, приятно за окото. Ако ме забележе, веднага и минават през главата мислите по подразбиране за... какво ли не, не и за това, че в момента и правя комплимент за външният и вид...
    Няма да е първата нито последната, която ще е забременяла на тези години, наистина трябва да реши какво иска - дали да задържи детето си и да направи най-трудното в живота - да отгледа друг живот или да продължи и да се усъвършенства, докато в един миг се окаже, че има и по-добри от нея...
    Много е относително, започнем ли да обсъждаме тази тема, ще минат векове и тогава, ще се разбере кое е първото - кокошката или яйцето.
    В крайна сметка, идва на дневен ред лукса!?! Досещате ли се за миг, как са отгледани нашите бащи и майки, имало ли е памперси, сушилни или всичко това е било на ръка, въпреки това са се осмелявали да имат по две и дори повече деца, а сега, дори едно не можем да си го помислим, камо ли да отгледаме, защото причината е само една, как ще мога да живея в мизерия, докато, онази малка мръвчица, която в момента ми е в мислите ще поглъща цялото ми внимание и финанси, а аз няма да мога да отида на танци, парти или кой както му е кеф да си го нарича. Попитайте родителите си, за какво става на въпрос, преди да пишете за непорочното зачатие.
    Винаги ще има кой да ви помогне, това трябва да го знаете.. сега обаче не се замисляйте за тези хора, защото повечето лица изникнали в съзнанието ви, в този момент са просто приятели, а тези които ще ви помогнат, ще се покажат, точно тогава, когато трябва...
    ->~<-

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    @jony
    Какво да ти кажа, бременноста не можеш да е чакаш повече от девет месеца. Тук Въпросът е друг - когато се случи, какво да се прави, на всеки е ясно, че ако изчака да се подсигурят нещата, тогава ще е най-добре и, когато се врътнеш към огледалото.., и погледнеш личната си карта, свериш с календара, и се получава..... простете ми за израза - 'бахта и в чакането..., когато се почустваш готов.. -> няма такъв вариант - всичко идва от това, че сме свикнали да слушаме тези около нас, не и себе си.
    Малко му трябва на човек да е щастлив, преди малко изчетох темата за обичта и до колко обичате другарчето си, видях силни думи, думи за това, че имате доверие някому, а това е нещо рядко срещано в днешно време. Много от нещата са изродени, преди секс-а се е наричал "любене" и се извършвал едва ли не в най съкровенните моменти от живота, сега е... под път и над, по-малко се чоплят семки в България в момента, от колкото се извършва действието СЕКС.
    Хората се нароманизираха към алкохола и плътското, дострашаваме да погледна на улицата момиче, което по стечението на обстоятелствата изглежда добре, приятно за окото. Ако ме забележе, веднага и минават през главата мислите по подразбиране за... какво ли не, не и за това, че в момента и правя комплимент за външният и вид...
    Няма да е първата нито последната, която ще е забременяла на тези години, наистина трябва да реши какво иска - дали да задържи детето си и да направи най-трудното в живота - да отгледа друг живот или да продължи и да се усъвършенства, докато в един миг се окаже, че има и по-добри от нея...
    Много е относително, започнем ли да обсъждаме тази тема, ще минат векове и тогава, ще се разбере кое е първото - кокошката или яйцето.
    В крайна сметка, идва на дневен ред лукса!?! Досещате ли се за миг, как са отгледани нашите бащи и майки, имало ли е памперси, сушилни или всичко това е било на ръка, въпреки това са се осмелявали да имат по две и дори повече деца, а сега, дори едно не можем да си го помислим, камо ли да отгледаме, защото причината е само една, как ще мога да живея в мизерия, докато, онази малка мръвчица, която в момента ми е в мислите ще поглъща цялото ми внимание и финанси, а аз няма да мога да отида на танци, парти или кой както му е кеф да си го нарича. Попитайте родителите си, за какво става на въпрос, преди да пишете за непорочното зачатие.
    Винаги ще има кой да ви помогне, това трябва да го знаете.. сега обаче не се замисляйте за тези хора, защото повечето лица изникнали в съзнанието ви, в този момент са просто приятели, а тези които ще ви помогнат, ще се покажат, точно тогава, когато трябва...
    Да, мога да се съглася с теб за повечето ти изказвания, но не и за последното, че винаги има кой да ти помогне. Това не е така. Аз имам приятели, на които мога да поверя живота си, но не всички са така. Има много самотни и отчаяни хора, на които няма кой да им помогне.
    Не винаги "някой се показва"...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Така е, защото ги търсим, помоща не винаги е усезаема
    Някои неща в живота ни оставят големи въпросителни, на които и до края на дните ми, незнам дали ще успея да им сложа правилният отоговор. Идеята на живота е да бъдеш малко или много егоист, да правиш това което искаш, да си намериш средата. Някои неща са на отсрещната страна на улицата, а теб може да не ти се пресича от така нареченият страх, да не би да да изгубя и останалото което имам... Огледай се и виж какво имаш да губиш!!!
    Пак се оглеждам и какво виждам, че никога не мога да се поставя на другото място, колкото и да се опитвам, виждам всичко единствено и само през моята си призма, нещата от моят си ъгъл. колкото и да се доближавам до човека, когото съм тръгнал да му дам съвет, никога няма да се вмъкна в него, все ще е с малко назад или от пред, за това мога да предполагам и да излагам неща, които са сходни до неговите...
    ->~<-

emi zavisi ot mnogo ne6ta!

Има едно много хубаво късметче по кафетата, незнам кой го е писал, съгласен съм с него, та то гласи:

"Успехът не зависи от
    Времето, Мястото или Обстоятелствата,
    А единствено и само от теб!"
    ->~<-

ako ne iskam bebeto..vinagi bih napravila abort......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си