@jony
А защо да не изчакаш наколко години и детето отново да се появи, но да не ти спира "профи кариерата"? Хем вълкът сит, хем агнето цяло.
Какво да ти кажа, бременноста не можеш да е чакаш повече от девет месеца. Тук Въпросът е друг - когато се случи, какво да се прави, на всеки е ясно, че ако изчака да се подсигурят нещата, тогава ще е най-добре и, когато се врътнеш към огледалото.., и погледнеш личната си карта, свериш с календара, и се получава..... простете ми за израза - 'бахта и в чакането..., когато се почустваш готов.. -> няма такъв вариант - всичко идва от това, че сме свикнали да слушаме тези около нас, не и себе си.
Малко му трябва на човек да е щастлив, преди малко изчетох темата за обичта и до колко обичате другарчето си, видях силни думи, думи за това, че имате доверие някому, а това е нещо рядко срещано в днешно време. Много от нещата са изродени, преди секс-а се е наричал "любене" и се извършвал едва ли не в най съкровенните моменти от живота, сега е... под път и над, по-малко се чоплят семки в България в момента, от колкото се извършва действието СЕКС.
Хората се нароманизираха към алкохола и плътското, дострашаваме да погледна на улицата момиче, което по стечението на обстоятелствата изглежда добре, приятно за окото. Ако ме забележе, веднага и минават през главата мислите по подразбиране за... какво ли не, не и за това, че в момента и правя комплимент за външният и вид...
Няма да е първата нито последната, която ще е забременяла на тези години, наистина трябва да реши какво иска - дали да задържи детето си и да направи най-трудното в живота - да отгледа друг живот или да продължи и да се усъвършенства, докато в един миг се окаже, че има и по-добри от нея...
Много е относително, започнем ли да обсъждаме тази тема, ще минат векове и тогава, ще се разбере кое е първото - кокошката или яйцето.
В крайна сметка, идва на дневен ред лукса!?! Досещате ли се за миг, как са отгледани нашите бащи и майки, имало ли е памперси, сушилни или всичко това е било на ръка, въпреки това са се осмелявали да имат по две и дори повече деца, а сега, дори едно не можем да си го помислим, камо ли да отгледаме, защото причината е само една, как ще мога да живея в мизерия, докато, онази малка мръвчица, която в момента ми е в мислите ще поглъща цялото ми внимание и финанси, а аз няма да мога да отида на танци, парти или кой както му е кеф да си го нарича. Попитайте родителите си, за какво става на въпрос, преди да пишете за непорочното зачатие.
Винаги ще има кой да ви помогне, това трябва да го знаете.. сега обаче не се замисляйте за тези хора, защото повечето лица изникнали в съзнанието ви, в този момент са просто приятели, а тези които ще ви помогнат, ще се покажат, точно тогава, когато трябва...