.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Град
    На Баскетболното игрище!

Гледната точка на НАС мъжете :P

http://www.slideshare.net/rado_fun/all-men-s-rules-bg

просто сменяйте снимките и се наслаждавайте
    I am what I am !!!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Става, но е старо...

Мега фен Аватара на quench
    Намери истинският мъжки манифест, той е от повече точки

аз ще потърся моята версия,която е с обогатено съдържание и снимкова материал
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Град
    VCHC
    готино и определено има истина, а автора ми се струва, че е чел и познава съдържанието на една малко странна книга

leleeeeee grumnah se ti mom4e li si be ?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Защо ли жените не могат да запомнят тези прости правила?

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    По същата причина, поради която вие не можете да запомните простите правила на жените...

Град
    На Баскетболното игрище!
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]leleeeeee grumnah se ti mom4e li si be ?
    буахахха а ти кФо си мислеше че съм бе?
    I am what I am !!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    "Ходенето по магазините Не е спорт. И не, никога няма да го възприемем като такъв."

" "Да" и "Не" са напълно приемливи отговори на почти всеки въпрос."

"Ако сърби, ще бъде почесано."

Ахахаххаах...смЕх! Тези много ме израдваха!

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    По същата причина, поради която вие не можете да запомните простите правила на жените...
    да бе,от 1-во до 2567-мо ли? аз не съм срещал задоволена,в което и да е отношение, жена - повечето не знаят какво искат,тва е проблема

Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    да бе,от 1-во до 2567-мо ли? аз не съм срещал задоволена,в което и да е отношение, жена - повечето не знаят какво искат,тва е проблема
    Как пък на мен ми се случи да попадна на мъж, дето половин година да не знае какво иска...а аз от началото до края, пък и след края, да съм наясно какво желая. ( Не е обвинение, на всеки се случва да е объркан - мъж или жена.)

Явно всеки говори от опит. Аз лично съм щастлива от факта, че съм способна да взимам решенията в живота си доста категорично. Въпреки че понякога действам интуитивно - особено в личните си отношения. Не тегля нищо на кантар - избирам посока и толкова. ("Искам този мъж и няма да се откажа от него, каквото ще да става."...приятелят ми го оприличи на животинска импулсивност - "Искам да изям този заек и ще го гоня до дупка." )

Жените не искаме чак толкова - това е мит. И двата пола имат специфични нужди, които за половинката може да са непонятни. Да задоволиш една жена напълно, но е по-трудно от това да направиш един мъж напълно щастлив. И съвсем чистосърдечно смятам, че не изисквам прекалено много от партньора си. Признавам, че може би ще се впиша в представите ти за жена, тъй като има неща, които ми се ще да получа...а не смятам, че получавам. И все пак осъзнавам, че с приятеля ми сме много различни, опитвам се да проявявам разбиране или най-малкото толерантност, към всички черти от характера му и всичките му разбирания, които по-остро се сблъскват с моя мироглед и нужди. И въпреки малките (или не толкоз малки) неща, които понякога чувствам, че ми липсват или ме притесняват (а това е лесно, аз съм изключително емоционална), аз съм щастлива. Не бих заменила това, което имам и то е точно това, което искам.

(Не смятам, че останалите дами толкоз се различават от мен и съм убедена, че повечето жени ще потвърдят, че не ни е нужно толкова много, за да сме доволни. ...Въпреки че приятелят ми не ми дава право да давам пример със себе си, когато говоря общо за жените... )

не,не говоря за това,че жената не може да формулира мотиви или цели за "големите" стъпки в живота - обаче при нея се проявява тенденцията да очаква изпълнение на най-безумните и непостижими капризи

това е дяволът в жената,не друго!

Цитирай Първоначално написано от quench
    не,не говоря за това,че жената не може да формулира мотиви или цели за "големите" стъпки в живота - обаче при нея се проявява тенденцията да очаква изпълнение на най-безумните и непостижими капризи

това е дяволът в жената,не друго!
    Въй, хвана ме неподготвена. Не мога да изкажа мнение, понеже нямам никакви наблюдения. Може да си прав.

(Тюх, а толкова обичам да пиша дъъъъълги и протяжни постове, лишени от особен смисъл...че тоя форум си е чист "таен дневник" (като бях малка имаше едни такива - с катинарчета...)) Бреей, аз дори когато нямам мнение пак мога да...кажа много неща! Виж, ето това е типично женско качество - бъбриви сме. А аз съм и графоман...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си