- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сутиен без банели
от каде мога да си намеря такъв сутиен и по удобен ли е от обикновенните
Ем зависи , ако от скоро носиш, по- добре първо без ,че да му свикнешИначе можеш да си намериш на всеки ......... пазар
Само там съм виждала без банели![]()
хах..че ти и от сутиените с банели може просто да си махнеш банелите...нима е трудно да се сетиш?!
2 т. от правилника. Бан на профил
axamz podkrepqm am mz te teq bez baneli men li4no izob6to ne me radvat mn sa gadni amm vse pak vupros na li4en izbor de .......Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
posledniqt post be6e moi am i iskam da dobavq 4e ako ot skoro nosi6 sutien to 6te ti e po odobno purvo da nosi6 takuv bez baneli vupreki 4e sa po kofti ot drugite de .. \/ \
/ \
/
![]()
Ест! А така Анонимче!![]()
Леко може да се махнат,после леко се зашиват и все е перфектно.Аз почти не нося с банели..
2 т. от правилника. Бан на профил
Ми не съм виждала да продават сутиени без банели честно казано, но ако толкова държиш да носиш без банели може просто да ги извадиш.За удобното-не са по-удобни, не поддържат изобщо бюста
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Мен лично не ме кефят, то аз даже нямам такиваВъпрос на вкус...мисля, че се казваха спортни сутиени ама не съм сигурна. Продават ги във всеки магазин за бельо.
Kato kajesh sutien bez baneli se seshtam za dwe neshta.Ednoto e che maika mi si maha banelite na sutienite,a drugoto ... imashe edni kusi potnicheta ama mnogo kusi,koito gi wodiha za sutieni ... ta moje bi za towa goworish ...