.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    =(
    Guest

Moderated: Космите ми там вече са мн твърди и се чудя дали..

Am ot mn odavna se brusna *tam* ..i ve4e kosmite mi sa mn tvurdi i se 4udq dali 6e mogat vuob6te da se mahnat ako otida na kola maska.. i ako otida dali da gi skusq malko za da se mahat po lesno?? i nqkoi she mi kaje li adres v sf kudeto pravqt hubavo kola maska na onova mqsto :S

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

хахахаха кое място "триъгълника" ли
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

=(
    Guest
    Xa-xa su6toto ;]

разбирам те ма тва за мене е жив мазохизъм,аз одеве бях и щях да умра от болка нз сигурно щото и аз като теб се бръснех и одеве като бях на кола маска щях да пукна,а сигурно след 2рия 3тия път няма да боли така

Guest
    А с кремчета на триъгълника става ли? В смисъл стават ли по-дебели и гадни?

Guest
    това е като бръснач, просто ги изгаря

Супер фен
    Мхм същото е като със самобръсначката(резултата имам предвид).Кола маската..не искам и да си помислям колко ще боли,иначе ще ги изкорени и след време ще станат по-редки..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

абе моми4е ти наред ли си с главния?!знаеш ли кво е кола маска на Триъгълника?осъзнай се!!!най добре пробвай с нещо друго....например има едни кремчета...не си спомням марката...Veet май беше...и косъмчетата нестават по твърди пожали се плс.... [-o<

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Малко ги скъси преди кола-маска. Не прекалявай.
    И може би първия път на кола ще те боли и при дърпането ще се получат червени петна и може дори да кърви лекичко, защото ако са много твърди и дълги, тва е трудно да се избегне..
    Но от колата след време ще станат по-редки и меки .. Споко..
    Айде успех и стискай зъби :}

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си