- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбужда ли ви болката в секса
аз например се побърквам като си представя как ме покапват със свещ
вие обичате ли подобни работи
ne
a i plqskane - sux
[O]т дeкA дa cи въpтим гЪз[o], oн пaк чe cи e [o]тзaд
ne sum probval ama mislq che sha mi haresa :>
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Не се възбуждам от болката, но определено мога да я понасям.Е, при някой вид болка може и да се възбудя!!!Но изпитването на физическа и психическа болка при мен е доста често, така че най-добрите ми приятели кат видят нещо подобно при мен и ми викат, че съм мазохист(е, не е така, разбира се, просто се е**ват)
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Тц, но съм имала връзка с човек, който обичаше.
Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!
Abe spored men se vyzbujdash ot samoto neshto.....v smisyl,ako te pokapqt sy svesht...a ne tochno ot useshtaneto(bolkata),kogato vosyka se dolepi do kojata...syshtoto e i s plqskaneto..spored men e psihicheska vyzbuda,a ne che e porodena ot tova,che te boli...
Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.
i azsПървоначално написано от shtraker
: AMG Corporation
::
ami li4noaz ne smqtam 4e men me vazbujda bolkata predpo4itam da ne me boli
не ест![]()
мазохистПървоначално написано от bolka
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ne mi prai kef da izpitvam bolka po vreme na sex!!! ii mejdu drugoto nikoga ne moga da si izgradq psihicheska naglasa da mi e kef da me kapqt s svesht i da me pari ili da me biqt s kolan...OTVRAT
Moq m1j ako me pokapi s1s sve6t 6e mu q navra v1v titiririt![]()
хахахахахПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ем болката до някаква степен е възбуждаща , но само човек да не прекалява!![]()
Със свещ е готино!Просто човек трябва да има психическата нагласа за това.
ПодкрепямПървоначално написано от Adwokat
![]()
DA no vs pak zavisi i ot bolkata...
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Ами по принцип границата между удоволствие и болка е тънка. Обичам да съм точно на тази граница, но не и да я преминавам.
Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.
Точно така! =D>Първоначално написано от Ariena
твърдо да! татко Фройд е бил прав - когато задоволяваме сексуалния си нагон, нашата психика умира в агония и се преражда отново!
Ох,аз съм малко извратено девойче и доста си падам по тия идеи за садо-мазостига да не се прекалява де,нямам предвид нещо брутално,а просто обикновена болка,доста ме възбужда,а това със свеща е супер идея,ще взема и него да пробвам
![]()
I step off the train
I'm walkin' down your street again
And past your door
...
ти не си в ред
opredeleno...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
В някакви допустими граници,ДА,възбужда ме.Обичам момчето да ми хваща ръцете,да ме пошляпва, да действа със сила в/у мен,естествено сме се разбрали кога е неприятно за мен.Този вид секс така да се каже,практикувам само със хора на които имам доверие и които могат да ме разберат без думи,само с движения![]()
...it's WilD ObseSSioN...