.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен

Болезнена ревност..

Хора,болезнено ревнива съм и това ме убива! Просто не мога да ви обесня какво ми става в някои моменти..когато моя фр каже нещо нормално и на бъзик..аз просто психясвам Нещо почва да ме гори отвътре..треперя,плача,абе мн съм зле и то ме държи с часове това състояние Ако може да ми дадете някакъв съвет как да се опитам да си променя тази черта,защото аз не успявам засега пък много ми пречи...и от тази ревност ще си съсипя всичко

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    кво правиш с него,като му нямаш доверие?
    пък и хората са казали 'ревнува този,които се смята за недостоен да бъде обичан'
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Просто имай пове4е вяра на мом4ето, с което си . Не бъди толкова дока4лива.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Най-вероятно е от възрастта Съмнява ме след 5-6 години все още да си така.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Бъди по уверена в себе си Ревността вероятно ти идва от факта че мислиш че можеш да загубиш това което имаш..
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Мега фен Аватара на koalka
    Това твоето не е ревност, а просто недоверие...

Супер фен
    Не,не..Аз съм забравила да добавя,че му имам доверие защото писах темата точно в момент на афект... Имам му доверие просто тази ревност е в кръвта ми и я проявявям от любов...знам,че за повечето хора това не може да е само от любов...ама при мене е наистина така..защото си искам винаги да е само мой,и не искам да помислям за други момичета покрай него и затова...

Re: Болезнена ревност..

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Хора,болезнено ревнива съм и това ме убива! Просто не мога да ви обесня какво ми става в някои моменти..когато моя фр каже нещо нормално и на бъзик..аз просто психясвам Нещо почва да ме гори отвътре..треперя,плача,абе мн съм зле и то ме държи с часове това състояние Ако може да ми дадете някакъв съвет как да се опитам да си променя тази черта,защото аз не успявам засега пък много ми пречи...и от тази ревност ще си съсипя всичко
    и аз от части съм много ревнив и незнам кво да правя
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Ami az ve4e mislq,4e tova ne moje da se promeni nikakk

Не може!Повярвай ми!Аз също съм адски ревнива,макар че приятелят ми ми е доказал 10000000000000000000000000000000 пъти,че няма да ми изневери
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Малееее мраза ревниви мацки. На мойта булка докато и втълпя в главата, че едно момиченце ми е само френдка тя щеше да се самоубие. Просто вярва на мъжа ти и ги зарежи тия простотии с ревноста няма да ти помогне в нишо.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Аз пък винаги съм се чудила как така ревнувате човека до вас ...
    Нали той е избрал именно ТЕБ ... Ако искаше да е с друга, нямаше да е с теб, нали така?

Повече от фен
    Ревността е болест... .
    И аз съм много ревнива, но се владея

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Позната история. Бях абсолютно същата доскоро. Обаче, когато заради тая ревност за малко не си съсипах връзката ми дойде акъла в главата.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Nie ne mojem da ti pomognem..sama trqbva da se spravish s tova si sustoqnie!Prosto trqbva da osuznaesh,che tova samo moje da ti poprechi i da navredi i na vruzkata ti..v kraina smetka shtom obichash momcheto nqma zashto da revnyvash..imai my doverie..a ako toi e reshil da ti izneverqva shte go napravish dori i da ne go revnyvash,dori i da ne pravish sceni i krizi..momcheto e s tebe i shte e s tebe..osaznai se navreme macka t revnost polza nqma .. Vqrvai my i se vladei,a tezi tvoi krizi nqma da te dovedat do nishto dobro,zdravoslovnoto ti sustoqnie shte se vloshi..razdavai go po spokoino {} Yspeh
    DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!

Имай му повече доверие, вниквай в смисъла на казаното от него, преди да се засягаш.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен
    LaDy_FroM_HeLL {{}} mersi mnogo macka prava si..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си