- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za mom4eta
sq da si govorim istini po4ti vs momi4eta se pritesnqvat kak da se haresat na mom4etata za jalos ot skoro i az sum taka iskam da mi kajete kak trqbva da se durji momi4eto i gore-dolu kak da izglejda i pls bez takiva ot sorta mi tva nqma zna4 i tem podobni (za6toto ne e taka )
Бъди естествена това е най важното.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
po skoro iskam da popitam kak da go spe4elq
Ще го спечелиш точно със естественото си поведение![]()
![]()
гледай ся
има няколко модела на държание 5-6
които при различните момчета вършат работа
90% гаранция
ако мн искаш да разбереш драсни лично и ще ти отговоря![]()
Бъди себе си. Зашото рано или късно момчето ще разбере каква си и това може да не му се хареса.![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
ако си пичка, няма нужда да се харесваш, той ще те хареса
тва е точното... нема естествена, неестествена... ако си грозна и задръстена нямаш шанс дори да си по характер супер печена (сигурно не си грозна де) ама тва е истината
Vinagi sam si mislel che momcheto trqbva da se haresa na momicheto![]()
Да изглежда като фолк певица, в кухнята да е майстор готвач, в леглото да е курва, сред хора - дама
Някои мадами се бъркат и в кухнята са като фолк певици, изглеждат като майстор готвач, сред хората са курви а в леглото - дами
Това не е правилно!
За това съм съгласна.Първоначално написано от Adwokat
Мисля, че е важно едно момиче да поддържа външния си вид. Но без тонове грим и вулгарни дрехи. Малко семпъл хубаво сложен грим никога не е излишен. Колкото до дрехите...без къси поли и голи пъпове. Облечи едни дънки и някоя хубава блузка. Но....щях да забравя най - важното. Вземи своята най-лъчезарна, най-нежна, най- мила усмивка!
ok nqma problem da sum estestvena
kajete po to4no kakvo nai m vi haresva na purva sre6ta iskam da pitam za nqkoi trik ili ne6to takova koeto 6te vi haresa
Ми дедазнам за мене си мисля освен че трябва да бъдеш естествена и не трябва да се лигавиш може да си с чуство за хумор но не и лиготия![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face