- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- priqtelqt mi iska ot men edinstveno sex
kvo da kaja na priqtelq mi nz kak da go popitam za6to go e kazal tva na nai-dobriq mi priqtel a sled nego i o6te nqkolko mi kazaha kvo e kazal molq vi pomognete mi
'Ъъъ..ти верно ли си с мен само заради секса?'![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
А за какво друго да те ползва ?
"Ми.. да.."Първоначално написано от ABSOLUT`me
Ми ако може да готви.. а сети се де!Първоначално написано от Veteran Fucker
I am in your fridge stealing your foodz!!
к'во да ти помагаме? зарязваш го и толкоз'. к'во има да се чудиш не ми е ясно и как очакваш да ти помогнем? то всичко от теб си зависи... ако чакаш някой друг да ти направлява живота и да ти решава проблемите, си в голяма заблуда!
ако искаш да бъдеш унижавана и използвана като секс играчка - оставай с него.
ако имаш малко достойнство и не искаш да си нечия марионетка - късате.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз щях да му се развикам и да му поискам обяснение...нз ти какво ще направиш...а ако не искаш дори да го виждаш на снимка-касай без да му викаш...![]()
Първоначално написано от ABSOLUT`me
И ти му казвашПървоначално написано от момчето
Първоначално написано от момичето
![]()
какво правиш още с човек,който иска от теб само секс.....зарезвай го там и да не ти дреме
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
А ще ми обясниш ли какво се очаква да иска? Да си говорите по телефона...?
ам ... извинявай , но моят приятел не е с мен само за едното е*ане ! Аз с него разговарям споделям и с него се развличам излизаме разхождаме се и много други неща ! За мен едно момче не нормално гадже като иска само да те ебе и ти да си с него само за товаПървоначално написано от Skullbreaker
но очевидно ти си такъв
![]()
Първоначално написано от evil lady in black
Не съм такъв , обаче давам пример :< . С мойта ходих 3 месеца преди да го направим за пръв път...Просто авторката на темата намеква в поста си , че очаква момчето да е с нея за да си говорят ..
ами да , може би защото не е готова за това . аз с моя приятел незнам на колко време бяхме като го правихме за първи път ама поне съм имала представа с що за човек го правяПървоначално написано от Skullbreaker
Тегли му една майна и това е.
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Много интересно какво друго можеш да направиш, освен да говориш с него. Преценяваш дали е искрен с теб, или не. Ако се убедиш, че е с теб само заради секса, късаш и напред.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
милите женички .. аааааа, тийнки , така де,
те още не могат да разберат че мъжете ги харесват само защото могат да ги използват като живи сексуални играчки
![]()
am to pove4eto mom4eta tova iskat ot momi4etata.no ti ne vqrvai 4ak tolkova na priatelite mu i na nai dobriq mu priatel .za6toto po sveta ima tolko m hora koito zavijdat taka 4e nameri na4in bez da mu se zubi6 ili tam nqkvo dr q4e i go popitai 4ui toi kakvo 6te ti kaje .i pak povtarqm ne varvai na pr mu .Uspex
Ем зако не му бииш шута в гъза и да си ходи да ебе някоя козичка на село![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ти недей...че веднъж нали даваха по новините за няк'ъв мангал дето си таковаше козите (или овцете) май беше... и съселяните му бяха много възмутени, че и щяха да го съдят заради това...Първоначално написано от Adwokat
недей да даваш такива съвети, че ще станат много козе-(овце-)е*ачите![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.