.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: doide mi, oba4e...

Guest

doide mi, oba4e...

zna4i doide mi, oba4e mi te4e po-malko ot obiknoveno... vodq polov jivot, a korema mi e malko podut..imali li veroqtnost da sam bremenna?

в 9-тия месец си
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    има вероятност да си ТЪПА!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    има вероятност да си ТЪПА!

хахаха
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Яла си повечко и просто не ти е дошло както хората
    I step off the train
    I'm walkin' down your street again
    And past your door
    ...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Направи си тест и виж.
    И бтв и на мен като ми идва си чувствам корема по-подут така, че споко. Не се филмирай ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на koalka
    Защо толкова се притеснявате?Това явно се дължи на ниската сексуална култура.Не може да си прочел нещо и пак да говориш такива глупости.Най-малкото ще знаеш, че като ти дойде не може да си бременна, освен в редки случаи.

Guest
    are ser wee

аз предлагам да го кръстиш мусайбе

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Ходи да се провериш на лекар по-добре,щот верно може да си бременна.
    Преслава е №1 певица в България.

Guest
    are ne se ebavaite weeeeeee ne razbirate li, 4e sam pritesnena????????????????????????????

Голям фен Аватара на Devilka
    are ne se ebavaite weeeeeee ne razbirate li, 4e sam pritesnena????????????????????????????
    stiga ste se panikiosvali bez osnovatelna prichina, nishto ti nqma sled kato ti e dosho logichno e! osven ako ne e cvetna bremennost (a to ne e v tvoq sluchai!) togava teche super malko i e rozovenikavo!!!!! tui che DISHAI! NE SI BREMENNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да имаш цветна бременност зимай кинти от таткото и бегай на доктор ти праят аборт.колко си проста кво си фкарваш параноий може ли толкова прости хора да има на тоя свят не че сам от най умните ама се пак....!
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Guest
    Бременна си мноо ясно! Даже го усещам как рита

Guest
    Надут ти бил корема , а? Ми пръдни и ще ти олекне бе мама му стара

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си бременна. А и по време на менструация и моят корем е подут, ама после като ми свърши си става нормален. Нормално е-оргънизмът е предразположен да изхвърля всичко-течности, менструални кървения, газове, екскременти. За това и за 3 дни се отслабва 2-3 килограма-просто целият организъм се освобождава.

Град
    У дома пред компютъра
    В десетия месец, си няма вероятност да си тъпа, защото СИ.

ми НЕ СИ БРЕМЕННА!!!не може да ти дойде и да си!така че-споко,нищо ти няма!не се притеснявай!

Град
    Варна

Олеле майко!

Първо към повечето, които са си поставили коментарчетата под поста на момичето:
    1. Не всички са се образовали достатъчно, това обаче не е причина да им се отказва помощ и да им се обяснят нещата!
    2. То май вие не сте от най-интелигентните, имайки предвид какви цветущи коментари сте публикували, истински знаещите и можещи хора поне имат възпитанието да прикрият присмеха си към невежите!
    Миличка, ако толкова се притесняваш дали си бременна направи си тест. Става бързо, лесно и не боли . Иначе вероятността да си бременна е почти нулева, но за твое успокоение няма да е зле да се пробваш. И не слушай хората какво ти говорят, нормално е в една такава възраст да се притесняваш и да се страхуваш от бременност и ако трябва да съм честна, дори от позицията на моя опит и години, на мен също понякога ми се случва да се панирам, обаче в този случай бързо тичкам към аптеката, вместо да се чудя има ли повод за притеснения, няма ли и да се допитвам до някакви хора във форумите. Тва е проблем, който ефикасно можеш да разрешиш и сама .
    Целувки и дано всичко е ОК!
    Човек трябва да си знае цената и да знае, че каквото и да прави всичко излиза така, както го представи на света!

spoko macka ne se panirai tolkova ,dori i da si bremenna kvo ti puka....oshte edno gurlo v semeistvoto =D> \/
    Nigga welcom to the Jungle!!!

не се тревожи не си бременна

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    да бременна си ...и май са петзнаци добре помисли малко ебаси..
    no exit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си