- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- doide mi, oba4e...
Първо към повечето, които са си поставили коментарчетата под поста на момичето:
1. Не всички са се образовали достатъчно, това обаче не е причина да им се отказва помощ и да им се обяснят нещата!
2. То май вие не сте от най-интелигентните, имайки предвид какви цветущи коментари сте публикували, истински знаещите и можещи хора поне имат възпитанието да прикрият присмеха си към невежите!
Миличка, ако толкова се притесняваш дали си бременна направи си тест. Става бързо, лесно и не боли. Иначе вероятността да си бременна е почти нулева, но за твое успокоение няма да е зле да се пробваш. И не слушай хората какво ти говорят, нормално е в една такава възраст да се притесняваш и да се страхуваш от бременност и ако трябва да съм честна, дори от позицията на моя опит и години, на мен също понякога ми се случва да се панирам, обаче в този случай бързо тичкам към аптеката, вместо да се чудя има ли повод за притеснения, няма ли и да се допитвам до някакви хора във форумите. Тва е проблем, който ефикасно можеш да разрешиш и сама
.
Целувки и дано всичко е ОК!
Човек трябва да си знае цената и да знае, че каквото и да прави всичко излиза така, както го представи на света!