- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е... или в мен е проблема...
Здравейте..
Това е сигурно поредната позава тема на която сигурно няма да обърнете внимание... Но няма с кой да споделя тъй като нямам приятели...
Ходя с едно момиче което много, много обичам от 2 месеца..
Тя също твърди че ме обича... ( незнам как да обясня всичко)
1-вия месец бяхме непрекъснато заедно - навсякъде.. После тя замина за малко и се върна след известно време... След което 2 , 3 дена пак бяхме заедно повечето време от деня.. (смисъл повече време прекарвахме..)
И.. незнам .. аз ли сгреших някъде..... Започна да излиза с други хора (нормално.. Нямам нищо против).. и вече се виждам по-малко време.. (около 1-2 часа) през което време или ми говори някви случки и такива.. или си говори с други хора които са около нея...
Всякаш ме отблъсква.. Искам да я хвана за ръката.. Да я гушна, тя някакси се отдръпва.. или на мен така ми се струва.. Искам да я цункам тя пак.. Нещо странно..
По пътя за вкъщи.. я попитах.. Дали ме обича още и дали ми се сърди зарди нещо.. Тя ми каза че не ми се сърди и че ме обича..
Но така си продължава.. се едно сме само приятели... някакси все едно тайно ме отблъсква.. Излиза с други повече време с мен се вижда минимално възможно най-малкото време.. Незнам Сигурно само така си мисля.. Или аз нещо неправя като хората... За нищо нестаам...
Съжалявам че толко куцо обесних работата... Сигурно никой не ме е разбрал... Надявам се някой да прежали времето което ще чете това..
Благодаря ви предварително...
и на тези дето ще ме псуват Благодаря...
Баце или ти си се депресирал до ента степен или просто вече сте си омръзнали. Но и в двата случая трябва да направиш всичко съзможно за да си върнеш девойката, ако наистина я обичам. Мн е тупо да те съветват да си поговориш с нея защото ти си го направил. Настоявай да се виждате по-често не не ставай нахален. Бори се за нея!
Успехи и мн любов !![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Да сдухан съм до ента степен..........
Да говорили сме.. Направо си я питах...
Тя ми отговори... че има нужда от свобода..
Каква ти свобода..![]()
Какво значи да сме си омръзнали.. Аз я обичам никога не би могла да ми омръзне.. Тя твърди същото... се си мисля че ако съм и омръзнал щеше да ме зареже.. но ...![]()
![]()
![]()
Всеки ден набирам.. Опитвам се да се усмихвам пред нея.. Но тя прави просто така, че аз се сдухвам до край.. Незнам какво да правя.. пак ли да говоря с нея.. вече за 10-ти път???
В мен е проблема.. в мен........![]()
![]()
Не няма смисъл да говориш с нея за 3445435345 път. Кфо да ти кажа. Ами разпитай някоя от нейните френдки дали им е казвала нешо за теб. Незнам мн ме шашна с тфа . Извинявай ако не съм ти помогнал.
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Тя не знае какво иска според мен...Ти не й ли даваш така мечтаната свобода(това не го разбирам, какво има предвид под "искам свобода").Според мен нещата опират до това, че може би няма същите чувства.Говори с нея и й кажи, че не ти е приятно да се държи така с теб.Колкото и да я обичаш не допускай такова отношение...
остави, за една п*тка нема се сдухваш - к*рви има на килограм, направо с лопата да ги ринеш
стига сте се заблуждавали с тая любов, такова нещо няма - жените искат само пари, мъжете само да ги еб*т един два пъти и толкоз (до това заключение стигнах за моите скромни 20 години)
айде дерзайте!
еми пич кво да ти кажа тя или е много зле или ти си го внушаваш , но знам кво е чуството така , че не се предавай...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Tq ili ne znae kakvo iska ili ne znae kak da ti kaje,che iska da se razdelite...I v dvata sluchaq ti ne si tozi koito trqbva da se sduhva..Ot tova,koeto si napisal mi se struva,che ti se e kachila na glavata i si pravi kakvoto iska bez da se syobrazqva s teb...i na tova ako mu se kazva vryzka-Evala..
Trqbva ili tq da se opravi ili ti da q opravish...Ne moje da tyrpish takova otnoshenie..Ot 24 chasa da ste zaedno 1-2 i prez tqh tq pak da ne ti obryshta vnimanie..Ima dva nachina ili q pitash zashto se dyrji taka ili spirash da i obryshtash vnimanie,ako tq ne zabeleji promqnata-sorry,pich no taq macka ne e vliubena v teb i e po - dobre da se razdelite,kolkoto i da q obichash kogato chuvstvata ne sa vzaimni nqma smisyl ot vryzka..
Nadqvam se,che sam pomagnala pone myyyynichko.
Uspeh![]()
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
Е.. Благодаря ви за бързите отговори...
Ще се опитам пак да говоря с нея (за кой ли не път)
и мамка му. защо винаги като тръгна да говора с нея за нещо сериозно.. винаги идва някой и преебава всичко...
п.с. последния път когато си говорихме.. ми каза също и че иска повече да се усмихвам...... Фалшиво аз немога да се усмихвам....
moje da e v cikyl
Проблема не е в теб, а в нея.Явно тя няма същите чувства към теб, а не иска да ти го каже...и го прави чрез намеци..което е още по-гадно.Моя съвет е да говориш с нея и да я попиташ в прав текст защо се държи така и изобщо има ли чувства към теб..Ако няма по-добре я зарежи..колкото и да я обичаш не и позволявай да се държи по тоя начин![]()
MxM tova e mnogo koFti..pich nqma smisal da se tormozish taka..problema ne e v teb!Tvoeto momiche,kolkoto i da e gadno mai ne te loFka kakto ti neq!Shtom ti prechat horata(v smisal,che idvat i se natrapvat)Izvikai q vuv vas i q razpitai otvsqkude..ako razberesh,che veche chuvstvata i ne sa kakto predi po-dobre q skusai,zashtoto posle shte ti bude oshte po-trudno ..no ne pozvolqvai podobno otnoshenieObqsni i,che s podobno na neinoto povedenie nemojesh da se ysmihvash istinski..pitai q kakva tochno svoboda iska..pitai q dali iska vreme da si pochine i da si osmisli neshtata..ako ti kaje da .. poveche ne se vrushtai pri neq a ako ti kaje,che ne iska da se razdelqte znachi vse pak te obicha .. i prosto trqbva da se razberete kak da se durjite edin sprqmo drug
aide Yspeh
)
DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!
Ми едва ли е в теб проблема.По думите ти личи,че все още я обичаш и искаш да си с нея, но тя.. явно не отговаря със същото.А и щом ти е казала,че иска свобода... не ти отделя много време.
Според мен никак не вървят нещата на добре..
просто говори с нея ОТНОВО! и й кажи всичко това,което ни каза и на нас.. и че любовта й не я доказва с нищо и затова си мислиш такива нещаако продължава по същия начин е по-добре да се разделите,защото нито на нея ще й е хубаво, щом искала свобода.. отблъсква те.. ,нито на теб ще ти е добре,защото ще се измъчваш от нейното държание.
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Ем.. Благодаря ви.. ще опитам..![]()
Ами аз и го казах в очите попринцип..
Попитах я.. Обича ли ме още и дали съм и омръзнал..
Тя ми каза Че ме обича и че говора глупости и да престана (разбрахте ме) и после точно каза.. (неможем непрекъснато да сме заедно аз имам нужда от малко свобода..) което изречение не разбрах.. и после се появи брат и от измежду някъде и (трябваше да си ходят)..
Дали не ми се сърди че не и подарих нищо.. Онзи ден направихме точно 2 месеца.. Възможно ли е да си ми го връща тъпкано за където не съм и подарил нещо....![]()
![]()
Даже тя беше заминала... В чужбина..
И каза че се е Върнала заради мен, а иначе трябвало да остане там да живе..
Оффф Неразбирам кво стана......![]()
![]()
![]()
еми може наистина да се е върнала зарад тебе.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Приятел според мен проблема е в това че прекалено мн време прекарвате заедно.Може би трябва да и дадеш малко въздух да си поеме.Може би се чуства малко задушена.И аз съм се чусвала така когато съм с приятеля ми и той постоянно иска да му обръщам внимание,да ме целува и т.н.
Приятел според мен проблема е в това че прекалено мн време прекарвате заедно.Може би трябва да и дадеш малко въздух да си поеме.Може би се чуства малко задушена.И аз съм се чусвала така когато съм с приятеля ми и той постоянно иска да му обръщам внимание,да ме целува и т.н.
Знаеш ли.. energy_girl.. Може и да си права..
И силно се надявам да си...
10x.....![]()
И колко време трае тва "поемане на въздух" ...
да не е да е вечно ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажи и,че нещата не ти харесват така и ,че ако нейното поведение не се промени ,това ще е края.И въпреки ,че е малко крайно действие,не се уставяй да те прави на маймуна...Ако те обича наистина,ще се промени .А ако оставиш нещата такива каквито са,тя ще те зареже.. Успех
![]()
ГрОзНоТо МоМиЧе Се СъБуДи МаЛкО пО-кРаСИвО зАрАнТа.НяКаКъВ чОВеК НеЗнАеН,чУдЕн БеШе Го ПрЕгРъЩаЛ пРеЗ нОщА.ГрОзНоТо Бе СтАнАлО кРаСиВо,ТиХо Се УсМиХнА На ДеНя.Не ИзМи ЛиЦеТо сИ щАсТлИвО,зА дА нЕ иЗмИе И сЪнЯ
Единствения ти проблем е че прекалено много се вайкаш.
Натисни си малко спирачките, дай и малко от това прострванство, дето го иска. Не й се обаждай там няколко дни, иазлизайте само ако тя ти се обади. Наслаждавай се на свободното си време. Не сте женени...
Епа как така нямаш приятели, уе?
Е тва е мнението!Първоначално написано от Кукличка
![]()
ми наистина е по-добре тя да те търси,а не ти нея.а когато излезете (ако сте с приятели) не я докосвай дори.ако те обича тя ще осъзнае грешката,която допуска!но ако не й направи никакво впечатление-бий й шута без да се колебаеш изобщо!!!
Ами... нищо не се случва и досега...
Говорих пак с нея.. питах я "тази свобода значи ли че неискаш да сме заедно.." тя каза НЕ...
И сега си продължава така... Виждаме се за по 30 минути на едно место - говори си със всички други но не и с мен.. Дърпа се.... каня я да излезнеме неиска...
Да считам ли че сме се разделили вече... ?
Или иска свобода? пффф
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()