- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е... или в мен е проблема...
Мисля, че всичко е свършило, колкото и тъпо и гадно да звучи. Просто я остави да произвола на съдбата и си гледай живота. Нека тя да съжалява, не ти!
Хах, ситуацията е същата както беше и при мен! Бях се влюбил истински, а тя ме "заряза"! Някои неща никога не ще разбера. Чувствата ми не могат да се убият така лесно. Много ми беше гадно. Но все пак тя настоя да останем най-добри приятели! Трябваше ми време да осъзная всичко това, страшно я обичам, но... нещата се подреждат някак си. Не си струва да ревеш.
Сега съм някак си спокоен, че същият необясним феномен се случва и с други. Какво да се прави прави - любов ли е да я опишеш![]()
![]()
Чети по-долу :
Преди време един мой адаш, син на много близки и свестни приятели на наще имаше гадже. Ми к'во да ти кажа той чакаше тя да каже "а", за да довърши азбуката. Беше честно казано лилга. Въртеше го на малкия си пръст без той да се усети до последно. Майка ми му наля малко акъл и той си отвори очите, след което 2 дни по-късно скъсаха. Направи си сметка и размишлявай върху това. Забравих да споменя, че ходеха 3 години.
Като виждаш, че те отбягва и т.н., аз ако съм на твое място ще и го кажа в очите колкото и да я "обичам". Просто ми е писнало да се държат както си искат с мен и да не се съобразяват.
Като не им изнася - майната им !
Не е болка за умиране !
"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."
Да!Първоначално написано от mе
![]()
Но ако беше си ми казала че неиска да е с мен щеше да е много по добре.. и по лесно за мен..
Въпреки че сега, знам че нещо ме отблъсква и че съм я питал 300 пъти дали иска да се разделим и отговора и е бил "НЕ"..
Все още в главата ми има една мрежа... мисла си секви работи...
Все едно има няква надежда...... Все едно немога да повярвам че тези силни думи които ми ги казваше преди не са верни сега... и то така изведнъш..
Ами какво ще стане ако пак ме потърси някога ??
Немога вече така.. искам да си ми го каже....![]()
Всеки път когато се стегна... И тамън да и тура една майна.. и нещо се размеква в мене... И просто немога.. а някакси искам да го направя.. въпреки че знам че после ше е гадно за мене известно време... но така ше се изпокараме, а аз неискам... Никога се не беше държала така .. а сега се държи.. със ВСЕКИ друг говори и се смее и прекарва време.. само не и с мене... !!!!!!!!!!Първоначално написано от Jackie
![]()
![]()
![]()
![]()
И въпреки това продължаваш да се водиш на хорото ? Имаш си свое иго - използвай го! Не може тя да е "нещо", за което живееш. Стегни се и бъди мъж! Казвам ти го от личен опит, правил съм такива неща, дори след това да ми е било седмица мъчно и гадно, но както виждаш жив съм още, мога да пиша.![]()
"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."
Знам какво имаш предвид.... Но нали ти казвам това никога не е било..Първоначално написано от Jackie
Има причина за да "ме върти на пръста си" - НЕ И ГО ПОЗВОЛЯВАМ в момента.. искам да разбера шибаната причина...
Както и да е..
Оставям я да прави каквото си иска.. Нищо няма да и казвам нищо няма да и говоря.. няма и да я търся....
""Остави я на свобода.. ако тя те обича ще се върне при теб.. "
Не съжалявай. Решението според мен е правилно =D>Първоначално написано от Анонимко
мх
аз щи кажа момичетата имат един такъв проблем(някои)
като почнеш да се държиш добре с тях им става необяснимо гадно
варианта дет си го избрал е добър-заеби я малко ти и ше видиш как ще и стане интересно
а и друго...макар и гадно...ако го прави това още сега или когат и да е
много вероятно да не е писано да сте![]()
every monkey'd like to be
in my place instead of me
coz I'm the king of bongo.baby,
I'm the king of Bongo
Благодаря пак на всички..
и съжалявам че вдигам темата отново и отново...