.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    uplashenata
    Guest

Moderated: Нямам мензис, а имам бяло течение и парене...

nqmam menzis a imam bqlo te4enie a i parene v stenite na vlagalishteto iskam da otida na ginekolog no trqbva da vzema napravlenie ot li4nata ili kakvo kajete ginekolog v burga s molq vi speshno (imam bqlo te4enie ot 4 godini help

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    na kolko godini si?

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    az ne sam ot Burgas,no za6to ne kaje6 na maika si za problema,koito mi se struva seriozen?!i na kolko godini si?imala li si plovi kontakti?
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

pitan4icata
    Guest
    mila i az bqh taka dosta vreme predi da mi doide imah bqlo te4enie ama si treh i v posledstvie kato vze da mi idva malko kasno ve4e se usetih 4e imam gabi4ki. i minaliq mesec za 1-vi pat hodih na genekolog (v plovdiv) zna4i zima6 napravlenie ot li4niq lekar i ili toi 6ti prepora4a pri koi da otide6 ili pitai nqko priqtleka azmhodih pri 4asten no tai kato sam nepalnoletna i ne me taksuva 6tom sam s napravelenie, ne se bezpokoi za pregleda nikak ne e star6no samo ti hvarlq edin pogled men daje ne me i bara i mi izpisa edni ne6ta i sq ve4e sma mn po dobre
    ta otidi na ginekolog, to li4niq lekar 6ti prepora4a nqkoi
    Uspeh i nqma star6no

uplashenata
    Guest
    na 15 sam isam nqmala polovi kontakti a me e sram da kaja maika mi tq shte me gleda kato polezno izkopaemo kakvato e

6tom kato te4enieto ti e ot 4 g. tova hi4 ne e normalno a i ne ti e do6lo moje bi za6toto ima6 nqkakva infekciq(sarbeja)cikalat ti ne idva1 =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си