- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- абе са алкохола вреди ли на любовта
че нещо съм се налокал кат цвиня и мисля философски
а? кой ше каже
mi pri teb ne 6tot ti lubov osven s govedata ot zooparka edva li prai6 ,. tui 4e ne sa boi , . pii i ebi goveda![]()
е па аз като те гледам си говедо, така че ела те ебем и тебеПървоначално написано от Анонимко
![]()
нищо не вреди най много после да те боли главата![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
абе а знаеш ли що на евросъюза звездите са подредени в кръг?Първоначално написано от Adwokat
стига да не си влюбен в бутилката няма да има много проблеми...![]()
аре аз ще ти кажа, да те не измъчвам
ми щото откак влезнахме и ние е кръгла нула![]()
хаха много яко
бе аз я обичам бутилката ама не ми влиза в гърлото и, много тясна - не ще да ми прави свиркиии....././.......,Първоначално написано от ShannonLarkin
хахахаха =D> =D>Първоначално написано от assd
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ааа измислих го оня ден кога гледах до президенството знаменатаПървоначално написано от Adwokat
а знаеш ли какво казало кенгуруто?
две деца не са по моя джоб!
аре сещай се...
da , 4e si pedalahaahaahaah
не знам, майка ти за теб така разправяше снощи докато и го набивах като техник от ВиК чеп в спукана тръбаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
хаха яко сиир!
нема тук сеир,Първоначално написано от Adwokat
по гърба ти има кир,
не ме гледай кат тапир,
умни работи аз казвам,
наведи се- аз че те наказвам,
вадя аз голяма щека,
май съм каратека,
рано е за дискотека,
затва лапай ми геврека
без да се обиждаш
просто съм мноо весел и съм фен на римите хаха
Не се обиждам спок мисля че си пиян![]()
![]()
не мисля (и по принцип)Първоначално написано от Adwokat
![]()
nqma losho v towa![]()
спря да пише нещовече му е дошло множко
![]()
Не мисля, че вреди.Зависи за кой вид любов говориш.![]()
Не вреди, ако не говориш глупости на половинката ти, ако си пиян.![]()