- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bihte li se izkefili na devstven/a
+ е според мен щото можеш да си ги обучиш а и първите няколко пъти ти е тясно и яко..а за девствените момчета е по-кофти щот има желание да ти доставят удоволствие ама незнаят как![]()
no exit
А ти все още ли си? на колко си годинкиПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Пише се "деВствен/а", няма ли да запомниш вече?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Относно темата - ми .. не знам. Зависи от много неща, зависи от отношението ми към този човек, ако сме само така заедно (заради секса демек) - минус ще е. Иначе не знам..
А случаят девствен с девствена - уникално нещоСамо веднъж се случва, и то не на всеки. Определено е доста фън..
![]()
Ne mislq 4e e minos v nikakuv slu4ei no poprincip e dobre mom4eto da ne e devstvenono ako trqbva da budem 4esni tova nqma koi nzae kakvo zna4enie spored mene e vajno haraktera i mislqneto na momi4eto i mom4eto i ne sum saglasna s tova 4e 6te sedite kato pukali se pak e purvi pu toi ne e idqleno no e nezabravim spored men e +,za6toto mislq 4e ako darjite na momi4eto koeto e s vas i sikate da imate nqkakva po seriozna vruska 6te vi e popriqtno da znaete, 4e e devstvena i 4e ste q imali smo viq a ne 4e tq e bila snqkoi va6i poznati i t.n.No i ako darjite naistina edin na dr vruskata 6te stane po silna sled tova .....za6toto nali devtvenost se gubi ako si sigoren v 4obeka do sebe si i darji6 na nego
...Nz za vas no a zsum na tova mn
Badete divi no mislete predi da izvur6ite divotiqta)
Първоначално написано от ThePainIsReaL
....И "сигорно" (и всички производни), за 666-ти път казвам, се пишат "сигурно"(и наставки, представки и каквото още трябва)
Определям като плюс, Кремчето каза защо.
![]()
последният гост съм аз
И според мен е по-добре единият да не е девствен. Което не значи, че човек трябва да си избира гаджетата по това, разбира се.
зависи... ако бях момче и гаджето ми е девствена бих се изкефила сигурно... но последното мое гадже беше девствено... и... не, благодаря. девствени момчета? още ми е малко рано да ставам учител... хах
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Хахаххаха жените викат - мъжете +.....ама то си е вярно де![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ами има си и предимствата и недостатъците ..
Това че чувството е супер яко като знаеш че и е за първи път
Другото е че е тясна
а е също така и неопитна но ако момчето с което е е достатъчно опитен може би той ще свърши работата първия път ..
а така ще легнеш като труп и ще чакаш той да върши работата... и ще си имаш оправдание че си девственаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мммИ нз зависи.Не го смятам за минус, но не е и кой знае какъв плюс.Въпреки всичко ми се иска да спя с девствен![]()
Ами когато правих секс за 1ви път и аз и приятелката ми бяхме девствени и ходехме около 8 месеца без да правим секс, тъй че не е проблем.
It's not the age that matters - it's the life in your years...