- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкета
Тревата намалява ли импотентноста на момчетата(мъже)?
Искам да видя как мислят хората.
Душице, смятам, че въпросът ти не би трябвало да звучи точно така. Провери думичките в речника и опитай пак.![]()
Принципно трева, опиати, цигари - вредни са, нарушават баланса и функциите на тялото. И за трите съм чувала, че в дългосрочен план вредят на потентността на мъжа. Но не знам до колко е коректна информацията.
Еба ли му майката..аз не пуша и не мисля да пуша..без трева и патката ми е добре а и здравето и то!![]()
Първоначално написано от Barbie
Цигарите намаляват потентността и да, вредни са
Опиатите зависи какви са и да, вредни са
Тревата НЕ намалява потентността и не НЕ Е вредна
Да, това ми го каза една учителка, която е чела книга за това.Тревата вреди-при момчетата води до импотентност, а при женитие-до безплодие.Тези, които често употребяват трева(не говорим за един-два пъти годишно примерно) да му мислят.Сега им е хубаво, чувстват се добре, но не знам какво ще правят после, ако имат такъв проблем, което е напълно възможно!
ооооо влия е и то много зле....пушенетоо и употребяването на наркотици и алкохола вредят и на половата система и на вси4ко!!!!! просто увреждат 4овека от всякъде
при някой тревата оказва доста по-голямо влияние отколкото при други всичко зависи от организма![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Вредят и то много,това е доказано
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Приятелят ми спря трвата заради това.Ама малко ром или ракия влияе положително.
То даже на кутийте на цигарите пише "Пушенето оврежда спермата" ...оврежда се от трева![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от ThePowerOfLove
suglasna sum
Не тревата не вреди толкова колкото цигарите чел сам много че 2 пати седмично ако човек пуши трева е полезно от колкото всеки ден да пуши цигари.
togava 6tqha li masovo da zabranqvat trevata![]()
![]()
Това е до политически интереси тогава в Холандия защо не са забранени специално една доза какъфто и да е наркотик трева можеш и повече от 1 конус да носиш кажи ?
явно влияе не само на потентността, а и на умствения капацитет (но не положително)
![]()
Щом казваш вярваме ти "Професоре"
Много си забавен. Иначе това за акъла е вярно.![]()
сигурно ще е излишно да казвам, че ми е през пyтката дали ми вярваш, друсалкаПървоначално написано от HagpycaH
ама нещо друго ме вълнува - като дръпнеш, някой идва ли ти на гости ? тупак, елвис ?
![]()
Защото точно това са политическите интереси,мойто момче.Инак за какво ще ходят туристите в ниската земя?Заради вятърните мелници,лалетата и дървените съба или заради легализираната дрога и проституция?Първоначално написано от HagpycaH
ама сте наивни...![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
казали са го хората ... :P
Първоначално написано от ThePowerOfLove