.

Виж резултатите на анкетата: Според вас пушенето на Трева намалява ли импотентноста на момчетата(мъже) или другите опиати?

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

25 69,44%
  • не

11 30,56%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Анкета

Анкета

Тревата намалява ли импотентноста на момчетата(мъже)?
    Искам да видя как мислят хората.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Супер фен Аватара на Barbie
    Душице, смятам, че въпросът ти не би трябвало да звучи точно така. Провери думичките в речника и опитай пак.

Принципно трева, опиати, цигари - вредни са, нарушават баланса и функциите на тялото. И за трите съм чувала, че в дългосрочен план вредят на потентността на мъжа. Но не знам до колко е коректна информацията.

Guest
    Еба ли му майката..аз не пуша и не мисля да пуша..без трева и патката ми е добре а и здравето и то!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Душице, смятам, че въпросът ти не би трябвало да звучи точно така. Провери думичките в речника и опитай пак.

Принципно трева, опиати, цигари - вредни са, нарушават баланса и функциите на тялото. И за трите съм чувала, че в дългосрочен план вредят на потентността на мъжа. Но не знам до колко е коректна информацията.

Цигарите намаляват потентността и да, вредни са
    Опиатите зависи какви са и да, вредни са
    Тревата НЕ намалява потентността и не НЕ Е вредна

Мега фен Аватара на koalka
    Да, това ми го каза една учителка, която е чела книга за това.Тревата вреди-при момчетата води до импотентност, а при женитие-до безплодие.Тези, които често употребяват трева(не говорим за един-два пъти годишно примерно) да му мислят.Сега им е хубаво, чувстват се добре, но не знам какво ще правят после, ако имат такъв проблем, което е напълно възможно!

ооооо влия е и то много зле....пушенетоо и употребяването на наркотици и алкохола вредят и на половата система и на вси4ко!!!!! просто увреждат 4овека от всякъде

при някой тревата оказва доста по-голямо влияние отколкото при други всичко зависи от организма

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Вредят и то много,това е доказано
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Приятелят ми спря трвата заради това.Ама малко ром или ракия влияе положително.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    То даже на кутийте на цигарите пише "Пушенето оврежда спермата" ...оврежда се от трева
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    То даже на кутийте на цигарите пише "Пушенето оврежда спермата" ...оврежда се от трева
    suglasna sum

Не тревата не вреди толкова колкото цигарите чел сам много че 2 пати седмично ако човек пуши трева е полезно от колкото всеки ден да пуши цигари.

togava 6tqha li masovo da zabranqvat trevata

Това е до политически интереси тогава в Холандия защо не са забранени специално една доза какъфто и да е наркотик трева можеш и повече от 1 конус да носиш кажи ?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    явно влияе не само на потентността, а и на умствения капацитет (но не положително)

Щом казваш вярваме ти "Професоре"

Мега фен
    Много си забавен. Иначе това за акъла е вярно.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Щом казваш вярваме ти "Професоре"
    сигурно ще е излишно да казвам, че ми е през пyтката дали ми вярваш, друсалка
    ама нещо друго ме вълнува - като дръпнеш, някой идва ли ти на гости ? тупак, елвис ?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Това е до политически интереси тогава в Холандия защо не са забранени специално една доза какъфто и да е наркотик трева можеш и повече от 1 конус да носиш кажи ?
    Защото точно това са политическите интереси,мойто момче.Инак за какво ще ходят туристите в ниската земя?Заради вятърните мелници,лалетата и дървените съба или заради легализираната дрога и проституция?
    ама сте наивни...
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    явно влияе не само на потентността, а и на умствения капацитет (но не положително)
    xxaxaxa

Фен
    Град
    Dance Department
    казали са го хората ... :P
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си