.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Отдавна чудеща се
    Guest

Защо толкова жесток БАН?

Здравейте! Чудя се отдавна. Аз съм едно момиче от град Добрич и не мога да влизам тук от около година по простата причина, че има наложен бан на абсолютно всички от Добрич.Нет, а това са повече от 50 % от ползващите интернет в Добрич.
    Обръщам се към модератори и администратори с молбата да направите нещо за нас невинните. Не може заради някакъв си пубер да страдаме всички.

Благодаря!

Forslor
    Guest
    Ами то хубаво правиш ,че се обръщаш ама пак не си налучкала правилния раздел във който да пуснеш темата за да и се обърне някакво внимание от когото трябва.

Аммммм ти как написа темата, кат цял Добри4 баннат
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
    Oффф ти за проксита чувала ли си ? А за варианта ,че пише от друг комп на който интернет доставчика му не е този който има бан.

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Oффф ти за проксита чувала ли си ? А за варианта ,че пише от друг комп на който интернет доставчика му не е този който има бан.
    Ноштем блондинчестото ф мен мноо ми избива и бафно зацепвам Иначе афторката не е споменала доставчици и прочие, ми че цял Добрич баннат забрайх да фърлям боб за да отгатна
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Ноштем блондинчестото ф мен мноо ми избива и бафно зацепвам Иначе афторката не е споменала доставчици и прочие, ми че цял Добрич баннат забрайх да фърлям боб за да отгатна
    Айде, върни се пак, моля те и прочети поста ми внимателно.Аз - аВторката съм написала доста ясно кой е доставчикът.
    Май някой се е изрусявал скоро?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си