.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....

"Нерешима ДИЛЕМА"

Zna4i da razkaja na kratko s moq fr bqhme nqkade polovin mesec zaedno i toi skysa s men.....Mina se mnogo vreme i kogato po4ti go zabravix vse ne6to me vry6ta kym nego Kakyv e problema ? Bqh s edna moq fr i se razhojdah me i polu4avam sms ot nego `Mnogo te obi4am i nemoga da jiveq bez teb` no az go vidqh s nego vi fr i ne sam sig DALI E TOI pak mi e zvanql 7 pyti ama mi be6e izkliu4en tel i neznam dali e izkal da mi go kaje ili.. (pak sig moje samo da e klikal Molq vi pomognete mi).Nz kakvo da mislq v diskoto me gleda6e nqkak stranno i dnes mu kazvam `Ne se poznavame li ve4e` toi se obyrna i ni6to ne kaza off nz kakvo da mislq nai vajnoto e 4e nemu otgovorih na sms-a za tova se radvam.... e VIE ste mili4ki pomagaite Molq vi........ OT4AQNA SYM zaradi toq bokluk...
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

По-добре го забрай и не се занимавай с него..

що не се видите и не се разберете най-накрая кой какво или кой кого

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Ами може би наистина има още чуства към тебе и като не си ми отговорила смс-а да си го наранила затова сега да се държи така.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Ами може би наистина има още чуства към тебе и като не си ми отговорила смс-а да си го наранила затова сега да се държи така.
    Ne mi se vqrva za6toto ako mu bqh pratila vse edno da sym `na povikvane` vremeto 6te si pokaje dali go e pratil toi...makar 4e ve4e mu nqmam doverie Edno mom4e mi be6e pisal sms predi... `edno mom4e za da ostane v sarceto na edno momi4e trqbva da q narani` i moje bi zaradi tova ne mu otgovorih kakto kazah po gore imam si i dostoinstvo makar da si go haresvam...
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Да ви е*а достойнството , хем го харесваш хем имаш няква гордост това немога да го приема , ако наистина го обичаш предглътни това достойнство и си погови с него.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Биии му една дълга дуспа и да се оправя. Щом му викаш боклук значи не ти дреме за него. Аиде да ходи да си пасе говедата.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Adwokat nz kakvi sa tovite vijdaniq za lubovta ama tova 4e obi4a6 edin 4ovek nezna4i 4e trqbva da se unijava6

Цитирай Първоначално написано от Bezrazli4na
    Adwokat nz kakvi sa tovite vijdaniq za lubovta ama tova 4e obi4a6 edin 4ovek nezna4i 4e trqbva da se unijava6
    Ти под унижение кво виждаш?? един проЗ разговор ли? , не смятам че това е унижение!

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Ne govoreh samo za razgovora, prosto ponqkoga 4ovek se umorqva da se bori za vsi4ko.... a drugiq ot vreme na vreme da se sybujda ako me razbra of nqma zn kakto i da e mersi za syvetite Vi .....

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Ne govoreh samo za razgovora, prosto ponqkoga 4ovek se umorqva da se bori za vsi4ko.... a drugiq ot vreme na vreme da se sybujda ako me razbra of nqma zn kakto i da e mersi za syvetite Vi .....
    Ти разсъждаваш точно както и аз

Наистина е по-добре да запазиш достойнството си, още повече, че ще има много други след него, едва ли е "голямата истинска любов" и когато всичко отмине и се върнеш назад във времето, по-добре ще е да се сещаш колко смело и твърдо си приела всичко, вместо да се смееш на себе си как си тичала напразно след някой, който изобщо не си е струвал
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на koalka
    Това момче не знам на какъв се прави-лъже ли те или той не знае какво иска.Как може да твърдиш, че обичаш някой, а да го скъсаш на 15-тия ден.Помисли малко и недей да му вярваш на глупостите.

Според мен той дрънка глупости, за да се мотаеш около него. Нещо като на повикване примерно. Опитай се да забравиш всички тия преструвки, смс-и, телефонни обаждания и прочие. Просто не е взаимно вашето. Тва мисля.

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    radvam se da 4uq va6ite mneniq..kakkvo mislite po vyprosa...

Няк'къв гост
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Ne mi se vqrva za6toto ako mu bqh pratila vse edno da sym `na povikvane` vremeto 6te si pokaje dali go e pratil toi...makar 4e ve4e mu nqmam doverie Edno mom4e mi be6e pisal sms predi... `edno mom4e za da ostane v sarceto na edno momi4e trqbva da q narani` i moje bi zaradi tova ne mu otgovorih kakto kazah po gore imam si i dostoinstvo makar da si go haresvam...
    Абе отскоро чета темите в тоя форум, ама сефте виждам някой да прави точно това, което трябва.
    Човека май иска да играе на "контрол" ама не е попаднал на съперник в неговата категория.
    Само така \/

казваш 4е е боклук? ми тогава защо мислиш още за него?ако го харесваш дайте си още един шанс ако не...какво го мъдрите толкоз?

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    казваш 4е е боклук? ми тогава защо мислиш още за него?ако го харесваш дайте си още един шанс ако не...какво го мъдрите толкоз?
    Na dumi e lesno ama...ina4e

Супер фен
    Що не му отговори на смс-а?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Най-сетне едно момиче,което споделя мнението ми...о, грешка две са.
    Няма смисъл да продължаваш взаимоотношенията си с човек,който не знае какво иска. Вярно е- не потъпквай достойнството си-той е един от многото.Бъди силна и не изневерявай на себе си!

ПС:Аdwokat, той я е зарязал-не мислиш ли,че би трябвало той да се потруди повече за изглаждането на връзката,а не да праща смс и да очаква тя да припка след него за да говорят. Момчето няма ли уста да я помоли да се видят?
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Супер фен
    Ne poglejdai nazad v minaloto.Ostavi go.NE otgryshtai otnovo na veche zatvorena stranica.Zabravi go i si nameri drug.
    Обичам те <3 !!!

Боклук а?! САМА КАЗВАШ, ЧЕ Е ТАКЪВ?? за какво ти е боклук?

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Neznam za6to ama ste mnogo pravi.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си