.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    майкоооооооооо на 13
    no exit

ТИ? ТИ? ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ>????????????? ПРОСТА И ТЪПА ОВЦА.... оби4ала го-дрънци на 13 не можеш да кажеш 4е оби4аш,била готова-дрънци на 13 не си достатъ4но развита,а и щом питаш да или не зна4и ептен! и аз си бях хванала такъв батко оба4е скъсах с него защото...знам какво ще иска а аз не искам да му го давам! така 4е я по внимателно..със батковците 4е докато се осетиш и ве4е ще си фръкнала!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vicito
    1.тя е на 13!
    2.дори и да се ебе от "малка",теб кво те засяга?!кво толко се ежиш?!
    3.аз за парви път се ебах на 13 и не съм кофа!!!тва,че ти така си решил,не означава,че е така
    Ми то си има последствия...така като те гледам не си особено интелигентна.

На малкото момиче - още си малка (тавтологията е умишлена).Пък и докато не намериш човек, който няма да те тормози (да те пита през ден дали си готова да правите секс) по-добре не се захващай.Пък и този "батко", кой знае дали не е девствен.Отивай при барбито, плс.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ТИ? ТИ? ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ>????????????? ПРОСТА И ТЪПА ОВЦА.... оби4ала го-дрънци на 13 не можеш да кажеш 4е оби4аш,била готова-дрънци на 13 не си достатъ4но развита,а и щом питаш да или не зна4и ептен! и аз си бях хванала такъв батко оба4е скъсах с него защото...знам какво ще иска а аз не искам да му го давам! така 4е я по внимателно..със батковците 4е докато се осетиш и ве4е ще си фръкнала!
    То и ти не си особено развита... умствено най-вече ама...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Varna

Re: да го направя ли или не?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз съм момиче на 13 и съм девствена.гаджето ми е на 16 и го е правил няколко пъти.и той иска секс,не че не принуждава,а ми каза да го оведомя като съм готова.мн го обичам и понякога имам чувството,че съм готова,а друг път ме е страх...заедно сме от месец и малко,но имам чувството че съм го познавала цял живот,разбираме се идеално и,естественно,от време на време се караме...да го направя ли или не?
    Най добре изчакаи 2-3 години.... ок?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Мда, изчакай поне до 15!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Съвет от 22 годишна-изживейте си детството. То е само едно и не се връща. може според вашите представи да съм започнала късно, но не ме интересува-аз си изживях детството по детски, тийнейджърството-със забавления и без обвързване и когато се наживях започнах истинска връзка. И изобщо не съжалявам!!!!

Da suglasna sum,4e ti e rano az samata sum kolkoto teb i ne bix go napravila.Kolkoto i da go ubi4a6, kakvoto i da e .Az imam edna priatelka tq go napravi 3 meseca sled kato navur6i 13.Posle tolko reva,tolko i be6e kofti 6toto toi kato q naeba q zarqza.Tui 4e po-dobre nedei.Kolkoto do tova 4e nqkoi tux se iskazaxa dosta kofti i za tebe i za vicito ,ne obru6tai vnimanie te sa si takivi nerazbiram za6to kato ne udobrqvat ne6to si trqbva da ubijdat.

Цитирай Първоначално написано от djeini
    Kolkoto do tova 4e nqkoi tux se iskazaxa dosta kofti i za tebe i za vicito ,ne obru6tai vnimanie te sa si takivi nerazbiram za6to kato ne udobrqvat ne6to si trqbva da ubijdat.
    колко си права...ако не подкрепиш мнението на някой ще те убият!абе хора,всеки с мнението си!!!

Цитирай Първоначално написано от MC_JAMAL
    Ти си на 13, ходите от месец и искате да правите секс. Не е нормално ако питаш мен. Поне да ходите 6-7 месеца да, но и да си малко по голяма. Аз ти предлагам да си продължите с целувки и милувки, и след 5-6 месеца ако още сте заедно и го обичаш както казваш правете секс колкото искате

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    повярвай ми със сигорност съм много по развита от някои овци на по 13,14 най ве4е умствено....разли4авам се от тях 4е не съм толкова тъпа да тръгна да се еба на 13...

umnica
    Guest
    Абе ти луда ли си да се ебеш на 13! Аре разбирам да си на 15 по-нормално ... ама на 13 ... нали се сещаш ква ще станеш после за другите - една тъпа курва! Знам го от личен опит, защото имах една приятелка която го направи преди няколко месеца и сега е станала някваква абсолютна курва и всички се отнасят към нея така! Оф къде ви е акъла да правите секс на 13!

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    ТИ? ТИ? ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ>????????????? ПРОСТА И ТЪПА ОВЦА.... ](*,) оби4ала го-дрънци на 13 не можеш да кажеш 4е оби4аш,била готова-дрънци на 13 не си достатъ4но развита,а и щом питаш да или не зна4и ептен! :? и аз си бях хванала такъв батко оба4е скъсах с него защото...знам какво ще иска а аз не искам да му го давам! така 4е я по внимателно..със батковците 4е докато се осетиш и ве4е ще си фръкнала!
    повярвай ми със сигорност съм много по развита от някои овци на по 13,14 най ве4е умствено....разли4авам се от тях 4е не съм толкова тъпа да тръгна да се е** на 13... ](*,)

Т'ва, че си съобразила, че не е редно на 13-14 да се плющиш с някого не те прави умна ;) Съжалявам ако съм те засегнала ама ти сама се закопаваш...

emi ako misli6 4e si gotova go napravi ako ne nedei za6toto 6te sre6tne6 mn drugi mom4eta koito 6te obi4a6 a ti si malka zatova po dobre ne barzai

Супер фен
    Не го прави поради следните при4ини!
    1:Не може да си сигурна в 16 годишен..ако забременееш кво прайм?
    2:Ходите от много малко и съм сигурна,че не си готова все още,трябва да исчакаш поне някои друг месец!УСпех!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

a we vie ludi li ste da pravi sex e normalno no trqbva da e sigorna 4e 6e go pravi.az sum na stranata na sexa

ako si sigorna v 4oveka-DA no ako ne si tvurdo -NE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си