.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    plovdiv

СПЕШНО!!! Теми за класна на 11 клас

трябват ми тези теми, ако може някой да ми помогне, ще му бъда много благодарна,класната ми е във вторник

от Алеко:
    1.Бай Ганьо в България
    2.Бай Ганьо в Европа

от Славейков:
    1.Поемата Ралица
    2.Сън за щастие
    3. Философските п
    nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori i kogato ti e tujno...otkude da znaesh,moje nqkoi v tozi moment da se vlubi v neq!!!

Град
    Пловдив
    http://liternet.bg/publish7/ikrysteva/aleko.htm
    това е за първа и втора тема за бай ганьо само трябва да синтезираш информацията
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Град
    Пловдив
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Град
    Пловдив

Град
    plovdiv
    благодаря ти много
    nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori i kogato ti e tujno...otkude da znaesh,moje nqkoi v tozi moment da se vlubi v neq!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си