- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми иска да си сложа... Иначе на сухо остаам!
1.Приятелката ти е със психи4ески отклонения!!! 2.тва е страшно гейско за мом4е! 3.ти тъп ли си да й се връзваш? 4.кажи й 4е няма да ставаш гей та да си слагаш пиърсинги,и 4е ти си решаваш какво д аправиш ако не ти харесва просто НЕ и то4ка да си търси мом4е със пиърсинг като не те харесва1
П.П. горката самата тя ще си остане на сухо
^на тебе май верно трябва да ти забранят да пишеш в секс![]()
дай й и ти някъв ултиматум, ако го изпълни си направи пиърса, ако не иска, всичко ще се оправи![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
блааа на езика тва никога нема си го направа(аз и за татоса така казах де) ама по добре си направи татос не боли толко
![]()
![]()
![]()
![]()
poprincip piyrsing na ezika e qko..az mnogo iskam gadjeto mi da ima 6ot e ebasi kefa
amaako neiska6 prosto i kaji 4e nqma da stane..6ot tva si e tvoq ezik i nedai si boje da ti stane ne6to [-o< tq nqma moje ti pomogne
![]()
..taka 4e ako neiska6 i go kaji a ne se jertvai
![]()
no exit
Не виждам някъде адвоката да е питал "защо" че да му отговаряш с "щото"Първоначално написано от ATAKABG
Ама така е... тъпия добитък знае само "муууууууу"
Впрочем намалих го подписа вече![]()
По темата
Авторе, вземи се кастрирай
Така и така мъж не си
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
ти луд ли си, на езика да си слагаш?? там е женско място за пиърсинг(поне според традициите на маите) ако си пич и искаш да я шашнеш, сложи си пиърсинг на оная работа![]()
без майтап, много по удобно място от езика е, а и вашите няма да забележат.
От къде знаеш? Не ги познаваш техните, не им знаеш порядкитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
saglasnaПървоначално написано от Adwokat
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Хъъъъ,тоя е некъв бати пиклйото,неква шматка ш го праи 'кот си иска![]()