.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Госта от Трафопоста
    Guest

Я ми кажете моля...

Предложете ми някакъв лубрикант,ама да не е много скъп!

Тц, тц. Никаква креативност от днешното поколение. Тури му една храчка.

с плюнка най добре
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

'Силиконов лубрикант 29 мл. - 13.00лв
    Революционния силиконов лубрикант дава неколкократно по-добро смазване от познатия лубрикант на водна основа и е подходящ за секс под душа и във ваната. Перфектен и за анален секс, без да съдържа обезболяващи съставки, които намаляват чувствителността. Екстра смазваща формула за ексремни изживявания.

Moist единични дози - 1.90лв
    Смазващ гел на водна основа.
    Модел: PD 9701-99
    Произведен в САЩ, MOIST е 100% биологичен лубрикант, одобрен като медицински продукт.
    Дерматологично и клинично тестван, гела се произвежда под постоянен качествен контрол.
    Невероятните смазващи свойства го правят икономичен и високо ефективен.
    Малко количество от лубриканта позволява дълготрайно смазване, както при полов акт, така и при мастурбация или при използване на секс атрибути (вибратори, вагини, топчета, кукли и други).
    100% съвместим с презерватив, PH-неутрален, без вкус и мирис, подходящ дори и за орален секс.
    Няма противопоказания или странични ефекти.

Moist gel 10ml - 2.90лв

Moist Fruit 10ml Киви - 3.90лв
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    'Силиконов лубрикант 29 мл. - 13.00лв
    Революционния силиконов лубрикант дава неколкократно по-добро смазване от познатия лубрикант на водна основа и е подходящ за секс под душа и във ваната. Перфектен и за анален секс, без да съдържа обезболяващи съставки, които намаляват чувствителността. Екстра смазваща формула за ексремни изживявания.

Moist единични дози - 1.90лв
    Смазващ гел на водна основа.
    Модел: PD 9701-99
    Произведен в САЩ, MOIST е 100% биологичен лубрикант, одобрен като медицински продукт.
    Дерматологично и клинично тестван, гела се произвежда под постоянен качествен контрол.
    Невероятните смазващи свойства го правят икономичен и високо ефективен.
    Малко количество от лубриканта позволява дълготрайно смазване, както при полов акт, така и при мастурбация или при използване на секс атрибути (вибратори, вагини, топчета, кукли и други).
    100% съвместим с презерватив, PH-неутрален, без вкус и мирис, подходящ дори и за орален секс.
    Няма противопоказания или странични ефекти.

Moist gel 10ml - 2.90лв

Moist Fruit 10ml Киви - 3.90лв
    А тоя силиконов лубрикант има ли го по аптеките или само по секс шоповете или...?

Schnitzer, трябва да ги има. Или там ще ти предложат някакъв друг ако ги питаш. А ако няма (което ме съмнява) иди в няой секс-шоп... само дето не знам к'во ги е срам половината да отидат... влизаш - питаш, устройва те - взимаш
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен
    ... и аз съм си купувал лубриканти, има и по аптеките на Durex фишеци някви и дозички също има ... поне аз това съм виждал

пък на секс шопа колкото ти душа иска .... отиваш питаш, избираш и купуваш

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    10 точка от правилника!
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Schnitzer, трябва да ги има. Или там ще ти предложат някакъв друг ако ги питаш. А ако няма (което ме съмнява) иди в няой секс-шоп... само дето не знам к'во ги е срам половината да отидат... влизаш - питаш, устройва те - взимаш
    Аз съм непукист,хич не ми пука,ама неам години затва се чудех дали има в аптеките а и не съм в БГ да проверя

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Аз съм непукист,хич не ми пука,ама неам години затва се чудех дали има в аптеките а и не съм в БГ да проверя
    хаха абе, нямаш години, глупости да не мислиш, че като влезеш и някой ти иска лична карта... за първи път отидох с един приятел и бях още на 17... и аз така се притеснявах, че може да ми направят забележка нещо... пък то - нищо общо... лафихме си с продавачката, която беше мн перната мадама на около 40-50год...

щом си непукист - влизаш и питаш... и няма да се държиш кат' 'пу*ка', а с твърда ръка и като мъж...без заобикалки и глезотиии казваш к'во искаш
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си