- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- На концерта на кой група или певец/певица бихте искали да ид
Avenged Sevenfold
Papa Roach
Linkin Park
Limp Bizkit
Slipknot
The Offspring
Nightwish
Within Temptation
Disturbed
и т.н
1.Justin Timberlake
2.Duncan James
3.BSB
4.Akon
5.3 Doors Down
6.Rihanna
7.Beyonce :P
~~Кфо искаш от мене фе,аа?!~~://
cypress hill...
Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck
Искам да видя Carl Cox, Sven Vath (на чийто концерт така и не отидох), Paul Van Dyk, ATB (всичките песни мн ги харесвам), DJ Aligator, DJ Tiesto, DJ Rush, Ogonek & Cooh (верно, че са БГ, ама не съм ги виждала никога, а мн ме радва дръма им), както и на Конспиратор и на Мокс,
Обожавам френския певец от Star Academy - Gregory Lemarchal.. адски мн искам д го видя на живо.. лелее, ще припадна, казвам вии.. майкоо..
също и като съм почнала с френски изпълнители д продължа - Matt Pokora, K-Maro, Gregory вече го казах и тези са ми Fav.
Бих отишла и на DMX, Еминем,
От италианските - Tiziano Ferro иии.. само него май..
и тва са май.. ако се сетя з още, ще кажа![]()
Еми аз вече си сбъднах мечтата и ще ходя на концерта на Айрън Мейдън на 4 юни.
Иначе искам да отида на концерти на адски много групи, които ако започна имам да изреждам цял ден, но главно на Avantasia, Hammerfall, Manowar, Opeth, Dream Theater, Godsmak... абе адски много други![]()
http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59170512
Why is everything so fuckin hard for me
Keep me down to what you think I should be
Must you tell me and provoke the ministry
Keep on trying I'm not dying so easily...
Nightwish , Tristania , Ctamenia , Don Omar , Vasilis Karas , Sade , Ceca , Sylver , не се сещам за други
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
искам да ходя на ill nino и ше го направяискам и avenged sevenfold,ма ме съмнява че някога ше дойдат тука
искам да ходя и на papa roach,ма много искам,ма пак няма да стане
![]()
![]()
ииииии искам...може би three days grace и dpoe и my chemical romance.ма само за ill nino ше имам късмет
![]()
![]()
...
мейдън...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Pantera, жалко че е невъзможно![]()
Много са! Ще напиша няколко засега:
1) Judas Priest (отново)
2) Red Hot Chili Peppers(замалко се разминах миналата година с един техен концерт в CT - следващият път няма да пропусна!)
3) Linkin Park
4) Depeche Mode (това май ще стане най-скоро)
5) Gorillaz
6) Michael Jackson (кралят - така като гледам няма никаква опастност да бъде детрониран скоро. жалко, че надали ще има такъв... скоро..)
7) Pearl Jam .......
Очаквам с нетърпение Manson (голЕм идиот е, тоя!
П.С.: За James Brown наистина много съжалявам. Все си мислех, че има реален шанс да присъствам на негов концерт в близките няколко години. Има и други такива, но с него сякаш най-близко се разминах. Почивай в мир!
Bon Jovi и Rammstein
TH,The Offspring,System of a Down,Children Of Bodom,Disturbed,Marilyn Manson![]()
аврил
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Das ich & Panacea - на последните със сигурност ще си откъсна главата...със затъпена лъжица![]()
искам пааааак Toy Dolls![]()
mi...nai-mn mi se iska na...abe na mn koncertite na mn izpulniteli i grupi iskam da otida,no nai-mn na The 69 eyes,a su6to taka i na Doro Pesh,mn i se vuzhi6tavam![]()
Искам на
AFI,Anti-Flag,Cradle of Filth,Gorgoroth,Immortal,Paradise Lost,Rotting Christ,Saosin,Silverstein,Skyfire,Strike Anywhere,Tristania,Within Temptation
Ам..доста саИ са по азбучен ред, че да не се обидят
![]()
хъхъ..
PLACEBO хихих и ще отидааааааа :P :P :P
Life sux but just keep smiling
Металика.... Мисля ,че ще отида другия месец Имат в Атина....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Първоначално написано от 182+44_4adel
мухаха ненаситна съм![]()
Но като се замисля не бих отказала и концертче на Minor Threat,ама шанс - никакъв
Snoop Dogg .. obache nadali ..![]()
Искам пак на Мейдън... искам и на Металика... и на Дийп Пърпъл ако не се бяха разпаднали...