- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vapros SAMO kam mom4etata
mom4eta zabelqzvate li i pritesnqva li vi ako momi4eto koeto haresvate / gadjeto vi ima savsem LEKI , NEZABELEJIMI i NAISTINA MN MANI4KI mosta4kimn se pritesnqvam ot tozi moi nedostatak
sajelqvam ako ima podobna tema
i molq da ne me ubijdate i ako moje da otgovarqt SAMO mom4eta
blagodarq predvaritelno
![]()
Не може. Няма жена без поне мъхче над горната устна - ако не се забелязват лесно, не е проблем.
Аз поне не се притеснявам , стига да не са .. хм . прекалено видими.Има козметици които ти ги махат и после не ти растат пак по 2-3 месеца .
da idi na kozmetik ... efekta e supernqma za kvo da se pritesnqva6 tolkova . pak i ne e skapo.
ем отиди на фото епилация или там кото беше![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Скъпичко си е честно казано...Първоначално написано от Adwokat
еми тогава на козметик там не е скъпо пък и пак върши работа.Първоначално написано от koalka
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Еми козметик ... лесно бързо и си трепач след тва. По-честичко да хой, да се подържа, заради самата неяНаистина не е мн. приятно, ама процедурата е 5 мин!
mersi za savevtite za kozmetika ama 4etoh v edna tema 4e tova mah4e se maha sled poberteta i netrqbva da se tretira po kakavto i da bilo na4inblagodarq otnovo
![]()
Няма нищо по-секси от жена засукваща кралимарковски мустак![]()
![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Космите не се махат от само себе си. Само стават повече по време на пубертета.![]()
sa ako mi kajesh i na kolko si godini?Първоначално написано от SRAMEJLIVKA :
![]()
Ем ако наистина са незабележими, сигурно няма да ги видя, но щом се притесняваш толкова, че питаш тук, значи не са толкова незабележими... Лично за мен не е решаващо дали момичето има мустачки или не, но определено си е по-яко да се вижда, че няма никакви косъмчета![]()
Епа не ама можеш да идеш да си ги изчисти на козметик.![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
обичам жени с мустаци по-големи от моите
обичам да гъделичка![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
хахаха ОМГ![]()
![]()
spox we
това не е голям плоблем
ако момчето те харесва без тея мустачки
ще те харесва със тях
Тъкмо си мислех, кой ми липсва тия дни из форума, а то я кой билПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
А IGNGN е направо пич, той обича да врътка такива сигурноШегувам се, не се впрягай ... само намали подписа малко плс!
Направо не мога да им устояПървоначално написано от BAYO
Т'ва жена хайдутин е голямата ми мечта![]()
Впрочем намалих го подписа
Можете да дишате спокойно вече![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Мноо ти благодаря баткоПървоначално написано от IGNGN
Че ми лапа трафика , а тфа не е хубаво за джоба, нали се сещаш
![]()
IGNG adi e nqma li da si namalish lainqniq avatar![]()
Аватара е малъкПървоначално написано от Adwokat
А подписа го намалих достатъчно вече
Зависи....примерно познавам 1на на която мустачето и седи много сладко
....направо ми иде да я млясна...незнам,но за мен е мн сладко(но подчертавям в някой случей...ако има по-голем от моя мустак вече..мани,мани...но когато е едно такова...като мъхче...е мн сладичко
)
Абе тъпо е мани , но хора всяк'ви . Ей го госта се кефи , аз не, другия малко, третия направо се отблъсква, а тва си е нормално, намеса винаги е възможна.:P
момиче с мустак УЖАС![]()