.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    SRAMEJLIVKA :]
    Guest

vapros SAMO kam mom4etata

mom4eta zabelqzvate li i pritesnqva li vi ako momi4eto koeto haresvate / gadjeto vi ima savsem LEKI , NEZABELEJIMI i NAISTINA MN MANI4KI mosta4ki mn se pritesnqvam ot tozi moi nedostatak sajelqvam ako ima podobna tema i molq da ne me ubijdate i ako moje da otgovarqt SAMO mom4eta blagodarq predvaritelno

Мега фен
    Не може. Няма жена без поне мъхче над горната устна - ако не се забелязват лесно, не е проблем.

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Аз поне не се притеснявам , стига да не са .. хм . прекалено видими.Има козметици които ти ги махат и после не ти растат пак по 2-3 месеца .

LiLi_VaNiLi_
    Guest
    da idi na kozmetik ... efekta e super nqma za kvo da se pritesnqva6 tolkova . pak i ne e skapo.

ем отиди на фото епилация или там кото беше
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Скъпичко си е честно казано...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Скъпичко си е честно казано...
    еми тогава на козметик там не е скъпо пък и пак върши работа.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Еми козметик ... лесно бързо и си трепач след тва. По-честичко да хой, да се подържа, заради самата нея Наистина не е мн. приятно, ама процедурата е 5 мин!

SRAMEJLIVKA :]
    Guest
    mersi za savevtite za kozmetika ama 4etoh v edna tema 4e tova mah4e se maha sled poberteta i netrqbva da se tretira po kakavto i da bilo na4in blagodarq otnovo

Няма нищо по-секси от жена засукваща кралимарковски мустак
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Мега фен
    Космите не се махат от само себе си. Само стават повече по време на пубертета.

Guest

Re: vapros SAMO kam mom4etata

Цитирай Първоначално написано от SRAMEJLIVKA :
    ]mom4eta zabelqzvate li i pritesnqva li vi ako momi4eto koeto haresvate / gadjeto vi ima savsem LEKI , NEZABELEJIMI i NAISTINA MN MANI4KI mosta4ki mn se pritesnqvam ot tozi moi nedostatak sajelqvam ako ima podobna tema i molq da ne me ubijdate i ako moje da otgovarqt SAMO mom4eta blagodarq predvaritelno
    sa ako mi kajesh i na kolko si godini?

Ем ако наистина са незабележими, сигурно няма да ги видя, но щом се притесняваш толкова, че питаш тук, значи не са толкова незабележими... Лично за мен не е решаващо дали момичето има мустачки или не, но определено си е по-яко да се вижда, че няма никакви косъмчета

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Епа не ама можеш да идеш да си ги изчисти на козметик.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Супер фен
    Град
    Мбабане
    обичам жени с мустаци по-големи от моите

обичам да гъделичка

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

обичам да гъделичка

хахаха ОМГ

spox we
    това не е голям плоблем
    ако момчето те харесва без тея мустачки
    ще те харесва със тях

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

обичам да гъделичка
    Тъкмо си мислех, кой ми липсва тия дни из форума, а то я кой бил

А IGNGN е направо пич, той обича да врътка такива сигурно Шегувам се, не се впрягай ... само намали подписа малко плс!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    А IGNGN е направо пич, той обича да врътка такива сигурно Шегувам се, не се впрягай ... само намали подписа малко плс!
    Направо не мога да им устоя
    Т'ва жена хайдутин е голямата ми мечта

Впрочем намалих го подписа
    Можете да дишате спокойно вече
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Направо не мога да им устоя
    Т'ва жена хайдутин е голямата ми мечта

Впрочем намалих го подписа
    Можете да дишате спокойно вече
    Мноо ти благодаря батко Че ми лапа трафика , а тфа не е хубаво за джоба, нали се сещаш

IGNG adi e nqma li da si namalish lainqniq avatar

IGNG adi e nqma li da si namalish lainqniq avatar
    А подписа го намалих достатъчно вече

Guest
    Зависи ....примерно познавам 1на на която мустачето и седи много сладко ....направо ми иде да я млясна...незнам,но за мен е мн сладко(но подчертавям в някой случей...ако има по-голем от моя мустак вече..мани,мани...но когато е едно такова...като мъхче...е мн сладичко )

Абе тъпо е мани , но хора всяк'ви . Ей го госта се кефи , аз не, другия малко, третия направо се отблъсква, а тва си е нормално, намеса винаги е възможна. :P

момиче с мустак УЖАС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си