.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Obyrkana lubov

zaicheto_tedi
    Guest

Obyrkana lubov

Ami harevsam 2 mom4eta.V tova e i problema.Ednoto M. mi e gadje i si go obicham no T.mi e i nai0dobyr priatel.Nz kakvo da pravq.Kogato sme s T v daskaloto vs e razlicno.Gushka si me sheguvame si se.Shtipeme se uj na shega.No ne sym mu kazala che imam gadje za da ne razvalq magiqta mrjdu nas.Ima i 3 momche koeto me haresva.I az syshto no toi e prichinatapredi 7 meseca da skysame s M.Sega nz kak da postypq.Ne iskam da kusam s M.za 2 pyt zashtoto tova shte go sysipe.A ne iskam T.da razbira za nego.Prosto se 4uvstvamkato nqkakva kuchka koqto lyje i dvamatai mi se shtedaizchezna

Голям фен
    Според мен тфа не може да се нарече любов...избери един и си обичай него

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    най-добре ще е първо да се изясниш пред себе си,какво искаш и т.н....защото ситуацията е много объркана и се съмнявам ,че си наясно с нещата
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Според мене АДСКИ тъпо постъпваш...като ги лъжеш...просто няма смисъл в това.По-добре му кажи на този Т. че си имаш гадже...и кфа е тая магия ... 1-во - щом ти е най-добрия приятел ... 2-ро - щом имаш връзка..не те разбирам...а за третото момче...щом той е бил причината да скъсаш с М. каква работа имаш с него (ако аз бях... нямаше да постъпа така...) щом това момче е развалило връзката ви...Ако бях момче...никога не бих искала да бъда в ситуацията , в която е приятелят ти (гаджето).Как може да имаш гадже , да се ЩИПЕШ с НАЙ-добрия си приятел.. и на всичкото отгоре да харесваш друго момче..."Prosto se 4uvstvamkato nqkakva kuchka"... не бива само да се чувстваш... ...ако така ще разиграваш момчето по-добре е да се разделите...защото накрая той ще разбере за игричките ти...и няма да е той този ,който ще бъде съсипан...а ТИ.Така че добре си помисли какво ще правиш...ако мен питаш...признай му всичко... и ако е добронамерен...ще остане с тебе... ако не... бай бай...!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ами миличка според мен ти не обичаш онзи ,защото ако обичаш някой ти няма да харесваш други.

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че тук може да става въпрос за любов изобщо.Може би си привлечена от тези момчета, изпитваш симпатии.Трябва така и така да избереш един, защото не си чак толкова опитна, та да ги въртиш и тримата.Ще разберат и най-накрая ще останеш сама

Помисли добре какво ще правиш и остани с момчето, към което имаш най-силни чувства.На колко години си всъщност?

Супер фен
    mi ko da ti kaja ti si 3v1 ima6 tri dupki i za trimayta 6te svyr6i6 rabota куpво typa znae6 li 4e teq mom4eta vsy6tnost vlagat smisyl v 4uvstvata si

Moderated by koalka
    т.2 от Правилника!

Град
    Samokov
    Moeto mnenie da razli4ava6 simpatii, lubov i priqtelstvo...Ne moje trima da gi haresva6 po edin na4in. Az pone ne si go predsavqm
    be strong........! Don't you ever give up, because there's no sense to do it!!!!!

аз те съветвам най-добрия ти приятел да си остане най-добрия ти приятел,третия,за когото говореше да си остане настрана и си стой с гаджето и не го съсипвай!!!

Офф как ме мързи да ти прочета кво си написала , защо не пишете по малко е хора
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    7-ми или 8-ми клас си, нали?!?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от vicito
    аз те съветвам най-добрия ти приятел да си остане най-добрия ти приятел,третия,за когото говореше да си остане настрана и си стой с гаджето и не го съсипвай!!!
    И аз съм на тва мнение!

Re: Obyrkana lubov

Цитирай Първоначално написано от zaicheto_tedi
    Ami harevsam 2 mom4eta.V tova e i problema.Ednoto M. mi e gadje i si go obicham no T.mi e i nai0dobyr priatel.Nz kakvo da pravq.Kogato sme s T v daskaloto vs e razlicno.Gushka si me sheguvame si se.Shtipeme se uj na shega.No ne sym mu kazala che imam gadje za da ne razvalq magiqta mrjdu nas.Ima i 3 momche koeto me haresva.I az syshto no toi e prichinatapredi 7 meseca da skysame s M.Sega nz kak da postypq.Ne iskam da kusam s M.za 2 pyt zashtoto tova shte go sysipe.A ne iskam T.da razbira za nego.Prosto se 4uvstvamkato nqkakva kuchka koqto lyje i dvamatai mi se shtedaizchezna
    Ми изчезвай като ти се иска деби златната путка.

Град
    Пловдив
    най-добре си стой с гаджето

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Цитирай Първоначално написано от divo_kotence
    най-добре си стой с гаджето
    И аз съм на това мнение
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си