- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- MUSIC IDOLLLL
ima li takava tema??ta,koi e vashiqt favorit v musik idol,gledate li go izobshto i kvo vi e mnenieto?
![]()
..moqt e stefann..reklamma [-o< [-o< vsichki burgazlii po edno sms-che..malko sa sk1pi,ama ako dokopate chujd telefon..
..opss,may ima takava tema..vah vah..s1jelqvammm
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
em to ve4e ima takava tema,ako ne se laja.A ina4e sam za PLAMEN \/ \
/ \
/ toi e nai-goleniq sladur na svetaaaa
![]()
![]()
SAMO PLAMEN
![]()
![]()
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
naistina e mn slad1kПървоначално написано от MonitOoOo
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
Мм аз не го гледам, ама като дават реклами за кой да гласуваме съм си харесала едно момиче...с червена рокля е на рекламата.![]()
Вече съм пуснал такава тема в музика раздела..Обаче карай , няма проблем. Пламен , Невена и Кремена.
Бях за Валентина... от сегашните като пеене най-много ми харесват Теодор и Красимира, но като визия и поведение пък ми харесват и други.
bravo i az sym za tqh :PПървоначално написано от Skullbreaker
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
Аз също бях за Валентина, а сега съм за Пламен и Преслава.![]()
По принцип не гледам Мюзик Айдъл но ме кефи Стефан Лалчев.
Ми да има,има и ТЪРСАЧКАПървоначално написано от miloto na miloto:P
![]()
Кой е любимия ви певец от Мюзик Айдъл?
f@nt@zi@
Така...не харесвам Кремена, защото е нахална, влезе и знаеше, че не може няма чак такъв глас!Харесвам Преслава-хубав набор на песни, добро сченично представяне, красива и какво повече, харесвам Теодор Койчинов(аналогично,, както за Преслава), ммм и Пламенчо Търновввоо рулззз сладури
да,има такава тема...
най ми допадат Пламен,Невена,Стефан и Теодор.най вече Пламенчо.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥