- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- на колко
си дръпнахте от цигарка![]()
nesym ....ama i nqmam namerenie ;] PUSHENETO UNIBA NISHTO HUBAVO NE E!!!!!!![]()
аеахехахе кфа цигарка...ами аз съм казвала и в друга тема мисля,че си дръпнах на 4-5. т.е. майка ми м даваше да си дърпам щото аз исках ,нали малка,интересно ми е да я гледам да пуши,искам да си дръпна, а тя е супер изтрещяла и ми даваше ... са си пушиме заедноа сега съм на 17 btw
А почнах да си пуша сериозно някъде нааа ...15 може би
![]()
За пръв път опитах 7ми клас![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
на 12 бях май..
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
тринайсе![]()
14
Като малка мама ми е давала да си друпна от нейна цигара, не че съм разбирала кво правя, ама мераци. Иначе съзнателно в осми класНо сега вече не го правя от близо три месеца
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
i azПървоначално написано от miloto_girl-4e
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
на 7-8 год.![]()
Края на 6 клас... това значи 13. И оттогава като се почнах, че до ноември 2006. Вече съм чиста
![]()
em o6te hodeh na detska moje bi sum bila na 4-5 i edin put maika si pu6e6e i az liubopitno takoa sum zela cigarata dokat tq bleela nanqkade i posle me poglejda i az si pu6a i mi vika 4e sum pu6ela na gurdi hm.. stranna raota.. az ne pomnq..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ми.. на 4-5 и се задавихи оттогава намразих цигарите
![]()
И аз там някъде. Майка ми остави цигарата на пепелника, излезна от стаята и аз от любопитство...Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
i az taka ama ne sum mn sigorna dali ne be6e i po ranoПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Скоро ще направя 19 години и до сега не съм пушила никога, не бих го и направила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mi na 4-5 nqkude kazah na tati che iskam da probvam shtot toi si dimeshe postoqnno v nas i toi mi dade i kaza da si poema dulboko duh i takam..ama beshe mn gadno...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
на 13 бях![]()
Obicham te milo !!!
Мисля, че бях шести клас когато за първи път си дръпнах...![]()
>>> House Music <<<
на 13 .... и се задавих![]()
Na 5 bqh i mama ostavi cigarata na balkona ama bila mn tejka mai Victory Blue a na 12 po4nah po seriozno ama ot 2 meseca - ni6to
Аз не пуша и не мисля да пропушвам колкото и да е вредно лили не .... предпочитам да се напияздраво с алкохол отколкото да пуша !!!!
Хубав е този секс, след който даже съседите запалват по цигара!!