.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Как да му покажа чувствата си?!

Здравейте по принцип повече отговарям на Вашите теми ,но дойде време да пусна и една моя ,защото се чувствам доста гадно.
    Значи моята най-добра приятелка преди време ходише с едно момче ,с което скъсаха ,но въпреки всичко с него сме си най-добри приятели /пък и те още се харесват/ и с това момче сме много често.Последния месец ,когато излизаме с него той взима със себе си братовчед си и последните 2 пъти ,когато излизахме заедно аз опознах братовчед му и макар че първите пъти никво впечатление не ми беше направил на външен вид ,но когато опознах толкова много се забавлявах с него и открих ,че страшно много ми допадна като характер.Т.е. осъзнах ,че го харесвам ,но той учи в друг град и много рядко се виждаме - само през уикенда.Преди няколко дни му писах по скайп някакви работи за целувки и му викам ,че ще си я взема тая целувка като се видим събота или неделя ,но не съм сигурна дали ще идва ,защото той няма комп. в другия град и няма как да потдържаме връзка.Много съм се влюбила и за това искам да Ви питам как да му покажа ,че го харесвам ,защото много се надявам нещо да се получи между нас.М/у другото единия път като бяхме на кафе и се хванахме за ръце...но незнам просто дали това е знак...
    Кажете ми моля Ви как да му покажа какво чувствам?

Мега фен Аватара на koalka
    Това за другия град определено не мисля, че е проблем.Та вие ще се виждате всяка събота и неделя, което хич не е малко.Такава връзка не виждам защо да не може да се поддържа?

А относно как да му покажеш-намеквай му, флиртувай с него, пиши му примерно по скайп, просто проявявай по-голям интерес към него.Той определено ще усети симпатиите от твоя страна и дано не остане безразличен.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами като се видите първо го питай дали има гадже,дали си търси и такива...и после му намеквай с някакви малки знаци и му пращай по скайп целувки
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Hasselt
    Еми няма си гадже ,а то това с целувките по скайп не е много оригинално.Иначе незнам как да му го намекна и то това е лошото.Чудя се дали да му кажа нещо - всмисъл дали да му призня ,че го харесвам и ако да как да му го кажа по-точно? ))

malee neznam to i az imam absoljutno su6tiq problem.Samo,4e az sum tazi ,koqto putyva.Ina4e ne6tata stoqt po absoljutno su6tiq na4in.I razli4noto vsu6tnost e 4e toi ima 4yvstva kum men.I vse pak ne6to kyca i ne6tata ne se poly4avat

ем покани го на кафе(двамата) може и да се усети може и не после ала бала това онова и хеп готови сте.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Hasselt
    Проблема е ,че не знам дали ще може да излезем двамата /освен ако няма някаква ваканция скоро ,че да е в Пловдив/ ,защото иначе той е най-добър приятел с братовчед си и естествено идва тук най-вече ,за да излезе с него.
    Може би /надявам се / тази неделя ще го видя кажете ми как да постъпя??Какво да направя?Някой приятели ми казват "Нищо изчакай той да ти каже" ,други "Кажи му истината" ,трети "Целуни го"...
    Незнам наистина

Начи тва за другия град не ти тряя даже да го мислиш. Аз също съм имал такава връзка, 200 км, виждахме се само петък, събота и в неделя тя си тръгваше, но тва е супер, защото прекарвате цялото време, което имате в наличност заедно. Тва дето казваш, за целувките в скайпа, че не е било оригинално, може и да не е, но пък както ти казваш, като му пишеш или като той ти праща :* , можеш да му кажеш, че като се видите си ги искаш на живо , което е вид флиртуване. Чудесно начало за закачка, пък като дойде, идете на кафе, та дори и с братовчед си, след 2рата и 3тата среща вече ще поискаш да идете двамата, да си поговорите и така. Ако приеме, значи е заинтересован с нещо, но ако се дърпа ... начи не е чак толкоз. Тва мисля.

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Начи тва за другия град не ти тряя даже да го мислиш. Аз също съм имал такава връзка, 200 км, виждахме се само петък, събота и в неделя тя си тръгваше, но тва е супер, защото прекарвате цялото време, което имате в наличност заедно. Тва дето казваш, за целувките в скайпа, че не е било оригинално, може и да не е, но пък както ти казваш, като му пишеш или като той ти праща :* , можеш да му кажеш, че като се видите си ги искаш на живо , което е вид флиртуване. Чудесно начало за закачка, пък като дойде, идете на кафе, та дори и с братовчед си, след 2рата и 3тата среща вече ще поискаш да идете двамата, да си поговорите и така. Ако приеме, значи е заинтересован с нещо, но ако се дърпа ... начи не е чак толкоз. Тва мисля.
    Aми аз това вече го направих ,когато той ми прати целувка в скайп и аз му казах ,че като го видя ще си я искам.Май тази седмица няма да идва направо ще се побъркам ,защото не съм го виждала от миналата неделя ,а яко съм се влюбила...
    ПС-Освен това в другия град той няма компютър и не сме си писали даже от понеделник.Ще полудея

Ами тряя да има зали за компютри, с интернет. Мен тва не би ме спряло, че нямам компютър. Аз бях така, когато още нямах компютър в нас, преди около 7-8 г. Чатехме си с една от Сф , 200 км някъде са от нас , но намирах време, чрез смси да се разбираме в определен час да си пишем. Просто, който има желание , ще намери начин, който няма - ще намери оправдание!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Ами тряя да има зали за компютри, с интернет. Мен тва не би ме спряло, че нямам компютър. Аз бях така, когато още нямах компютър в нас, преди около 7-8 г. Чатехме си с една от Сф , 200 км някъде са от нас , но намирах време, чрез смси да се разбираме в определен час да си пишем. Просто, който има желание , ще намери начин, който няма - ще намери оправдание!
    absoljutno e prav i az bqh taka edno vreme kato nqmah pc.Prosto se razbirahme s mom4eto koga da se sre6nem v 4ata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си