- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я поканя ли...?
От доста време харесвам едно момиче,то скъса с гаджето си и сега ми се "отвори парашута" постоянно си говорим,гледаме се и т.н. Така де,мисля си да я поканя на кино но ме е страх, че може да ми откаже,а приятелките и са големи к*рви и постоянно пускат някфи скапани слухове и се страхувам че ако ми откаже дружките и ще измислят някфа скапана история и ще я разпространят...
Не трябва да интересуват толкова много приятелките й, ако тя наистина има характер и не им позволява да говорят така за нея.
Mili4uk ne se pritesnqvai,a se hvurli s glavata na dolu v tova priklu4enie i 6te uspee6.![]()
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
квото стани пич.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
покани я
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
4e razbira se .. pokani q . az naprimer mnogo se radvam na takiva smeli postapki. mislq 4e i tq 6te go oceni![]()
покани я за*би приятелките й...![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Кани я, само че не почвай с кино, а нещо кафе или разходка
покани я,кво ти пука за некви си тъпанарки?!но дори и да пуснат слух до 2 седмици ще го забравят,кво толкова?ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА,ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Съгласна съм с другите- покани яотносно слуховете, нали знаеш- всяко чудо за 3 дни. Не стой така без да предприемаш нищо- от опит глава не боли
![]()
Kogato moga-pomagam,
kogato iskam-uspqvam,
kogato dokosvam-vyzplamenqvam,
kogato obi4am-naranqvam!
pokani q.i ne misli za priqtelkite i.tq ako ima simpatii kam teb ne bi se povliqla ot tqhnite intrijki...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
и кво стана в крайна сметка покани ли я?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!