.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Здравейте

Guest

Здравейте

Здравейте. Какво да ви кажа. Проблема ми е, че съм много хм... срамежлив или незнам.Просто никога няма смелостта да заговоря момичето което харесвам. Помогнете ми.

Супер фен
    е кво да додеме с тебе и да я заговориме ли? ако дадеш снимка да я видя, че дойда да я заговоря, ама я ползвам пръв

Голям фен
    Град
    Варна
    Здрасти

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Здрасти
    как е у варна, излезнаха ли курвите по крайбрежната? че времето се стопли и изпълзяха ли като змии

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от assd
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Здрасти
    как е у варна, излезнаха ли курвите по крайбрежната? че времето се стопли и изпълзяха ли като змии
    Стопли се само за няколко дена, сега пак е студено (Курви винаги има )

Супер фен
    а така, тва да се чува... ше дойда на лято да видя че гледам и не вярвам на ушите си

и аз съм срамежлив , но това не е причина да не заговориш някоя какичка..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на koalka
    Никой не може да ти помогне, ако ти сам не си помогнеш.Просто се опитай да преодолееш тази пуста срамежливост, защото иначе ще имаш проблеми с разговорите с момичета.Няма от какво да се притеснявяш, а се отпусни.

Не виждам с какво можем ние да ти помогнем...но честно казано срамежливоста вреди и то много....няма от какво да се притесняваш...просто се отпусни...лесно е...

Супер фен
    alkohola e priqtel na 4oveka

Sqdash i zapochvash da mislish ako si oshte taka sramejliv kakvo shte zagubish i kato se promenish i zapochnesh da opitvash kakvo shte spechelish!Ti sam trqbva da napravish izbora si..kakuv da si i kak da se razvivat deistviqta ti...ako ne se promenish gubish..no ima i momicheta,koito si padat po po-sramejlivi mladeji.. Yspeh v promqnata .. malko shte ti e nujen
    DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!

Супер фен
    Em da ne si sramejliv e...az tos pr go nqmam

s7mz
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    alkohola e priqtel na 4oveka
    Алкохола е много крактотрайно решение..
    А по проблема - няма как да ти помогнем, освен да ти кажем - освободи се, говори с момичета.. няма да те изядат ( само портфейла :Р )

Голям фен
    Град
    trqvna
    еми събери смелост и й кажи по-добре побързай зада не я изпуснеш

на 11 бях толкова срамежлива,че сега се чудя:"тва аз ли съм била?",но с времето станах мн общителен човек и преодолях...да речем страха...от другите.нямаше кой да ми помогне и постигнах всичко сама!направи го и ти,защото няма кой да те "замести" и единственото,което ще постигнеш с тоя срам е,че ще си изпуснеш мацката.повтаряй си всеки ден "АЗ МОГА"

И ние кво да направим? Да идем да я заговорим ли? Предполага се, че ако ти кажа да бъдеш малко по-уверен и че няма причина да се притесняваш няма много да ти помогна.. до психическа нагласа е всичко.

Da si sramejliv nqma da te dovede do ni6to xubavo.Nai-mnogo da izpusne6 nqkoe i drugo momi4e. Po-dobre se stegni i deistvai.V kraina smetka vuprosa koito trqbva da si zadade6 e :"Ot kakvo me e sram, umam li pri4ina da se sramuvam.Kusmet ,s malko pove4e vqra v sebe si 6te go preodolee6 !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си