- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Студени ръце?
ръцете и краката са ми непрекъснато студени много е гадно някой като ме хване за ръката и няква ледена,а не ми се ходи на лекар само за тва какво да правя?
И аз съм така като теб, просто нямаме оросяване на крайниците и затова са все студени. Вземи си гинко билоба, и без това ги рекламирват. Мисля, че не е нужно лекарско предписание, защото все пак са естествен продукт. То и аз преди се канех да си взимам ама...![]()
и на мен ми е така. Споко - няма ми нищо за сега, не мисля че е за лекар
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
на мен също много често са ми студени ръцете...но не мисля че е необходим чак лекар![]()
Ем...почти нон стоп съм така..
не съм умряла или нещо не уред..
вс е о.к!
споко,живее се с тва !![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
И моите са студени постоянно,но не мисля,че има проблем..споко![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
аз толкова се обях отчаяла, че чак отидох в аптеката да питам за гинко прим, но там ми се захилиха и обясниха, че това е за баби на 60 години.но пък ми препоръчаха да ям пържоли и да пия червено вино.
не знам дали действа обаче.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
и ко като ви са студени ръцете или краката ?![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
i na men mn 4esto sa mi studeni rucete no ne mislq 4e e golqm problem![]()
И на мен ръцете все са ми студени даже посиняват понякога и това е заради оросяването..Мисля че за тфа има спец хапчета но аз не взимам никакви..Помага ми просто да си направя масаж на ръцете или просто да ги потъркам една в друга![]()
just a kid۵
носи ръкавици и вълнени чорапки като тия дето баба ти ги плете / ако баба ти ти плете чорапи де...мойта ми плете..хъхъхъъ/Първоначално написано от студената
или просто ги ръгни на топло...![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
студени крайници...имам ги от малка и наюе винаги са се притеснявали са мислили че съм болна или са ме карали да се обличам по-дебело. Но това не е проблем...както и другите ти казаха - пий гинко билоба, наистина помага. А също може от време на време да си разтриваш ръцете...затоплят се за известно време...![]()
Ами искам да кажа, на мен рацете са ми студени много често даже ми посиняват друг път са ми много белиДаже понякой пат ми викат Силвер или умрелия. Аз не обръщам много внимание на това но не е мн приятно