.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    студената
    Guest

Студени ръце?

ръцете и краката са ми непрекъснато студени много е гадно някой като ме хване за ръката и няква ледена,а не ми се ходи на лекар само за тва какво да правя?

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    И аз съм така като теб, просто нямаме оросяване на крайниците и затова са все студени. Вземи си гинко билоба, и без това ги рекламирват. Мисля, че не е нужно лекарско предписание, защото все пак са естествен продукт. То и аз преди се канех да си взимам ама...

и на мен ми е така. Споко - няма ми нищо за сега, не мисля че е за лекар
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

на мен също много често са ми студени ръцете...но не мисля че е необходим чак лекар

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ем...почти нон стоп съм така..
    не съм умряла или нещо не уред..
    вс е о.к!
    споко,живее се с тва !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    И моите са студени постоянно,но не мисля,че има проблем..споко
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

ами и моите ръце и крака са студени но на мен ми казаха че било от ниско кръвно...а една приятелка са и студени защото няма оросяване на крайниците!отиди на лекар най добре!

аз толкова се обях отчаяла, че чак отидох в аптеката да питам за гинко прим, но там ми се захилиха и обясниха, че това е за баби на 60 години. но пък ми препоръчаха да ям пържоли и да пия червено вино. не знам дали действа обаче.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Ммм и аз съм с тоя "студен" проблем винаги са ми студени ръцете че и краката, да ти кажа май не е чак такъв проблем щом всички писаха че и те са така ...

и ко като ви са студени ръцете или краката ?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    i na men mn 4esto sa mi studeni rucete no ne mislq 4e e golqm problem

И на мен ръцете все са ми студени даже посиняват понякога и това е заради оросяването..Мисля че за тфа има спец хапчета но аз не взимам никакви..Помага ми просто да си направя масаж на ръцете или просто да ги потъркам една в друга
    just a kid۵

Град
    Пловдив

Re: Студени ръце?

Цитирай Първоначално написано от студената
    ръцете и краката са ми непрекъснато студени много е гадно някой като ме хване за ръката и няква ледена,а не ми се ходи на лекар само за тва какво да правя?
    носи ръкавици и вълнени чорапки като тия дето баба ти ги плете / ако баба ти ти плете чорапи де...мойта ми плете..хъхъхъъ/
    или просто ги ръгни на топло...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    the Savage Garden
    студени крайници...имам ги от малка и наюе винаги са се притеснявали са мислили че съм болна или са ме карали да се обличам по-дебело. Но това не е проблем...както и другите ти казаха - пий гинко билоба, наистина помага. А също може от време на време да си разтриваш ръцете...затоплят се за известно време...

АнонимЧо
    Guest
    Ами искам да кажа, на мен рацете са ми студени много често даже ми посиняват друг път са ми много бели Даже понякой пат ми викат Силвер или умрелия. Аз не обръщам много внимание на това но не е мн приятно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си