.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Нова прическа

Здравейте!
    От Февруари месец не съм се постригвал, но не защото не ми достигат парични средства. И понеже ми е омръзнала типичната прическа "Отстрани с машинката и отгоре ще ми я намалиш" реших да си пусна по-дълга коса, за да имам по-голяма възможност за оформлението й. Но не е и много дълга - 8-9 см Та щях да помоля за вашите идейки, за да ми помогнете в избора... Благодаря предварително!!!
    What goes around, comes around...

аз лично много харесвам от мъжките прически когато отстрани има такива джунджорийки нарисувани с машинката за подстригване....или от ония тип с иглички(но не цялата коса ами в средата,но не на всеки му отива), а ко не си много мургав можеш да пробваш и с кичури.Ади и успех

Не съм мургав, даже хич Мерси за мнението Както ти каза "но не на всеки му отива", мисля че и на мен няма да ми отива мн ткава прическа. Иначе ме кефят и мен...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Направи си имо прическа хаха...е всичко е по-добре от баш фешънска кичара тука-нема-коса-тука-има-много

т'ва "имо" да не е онея хипарските прически дет са на некви снопове ли и аз нз как да го нарека

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Мисля,че мацката имаше в предвид "емо"

ем напрай си от онез квато е ся модата както и аз съм така , но е яко.. острани изтънено отзаде си пусни лека опашка и горе си я заостряй и т.н яка е поне лично на мен ми харесва.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Adwokat: Не бях се сетил за тази прическа, но съм я виждал...и мен мн ме кефи...мерси искам снимка(ако може)да те видя...а ако си я направя и аз ше ти и аз дам да се гледаме взаимно :P

готски са,ама май ще трябва да си пускам още по-дълга коса
    мерсажче за пиковете e_l_i_z_a :P

аз мога да ти дам нещо изключително и много страно :P
    моята идея е зна4и от страни си обрасжа6 косата късо от горе оставяш дълга.
    После боядисва6 перчема които си оставил(да не е много дълак)в червено
    а това от страни трябва да се боядиса в русо(жълто)след като ти порасне косата ставаш палено хипи много яко аз лично се бях направил така,но за да имаш такава прическа се изискват малко саможертви трябва да си си боядисвал косата и преди за да може така наречено косата да ти свикне с боята и да се получи цвета а не да приличаш като мангал :P
    Тази прическа е само за зимата недеи през лятото че ако имаш и тен мале мила
    ___---SNTS---___

хах...имаш фантазия не съм се боядисвал досега,ама мисля чак дотам да не стигам... пък и ако трябжа да чакам до зимата ше почна плитки да си правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си