- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за тампоните
Здравейте! Значи, чувала съм, че не е добре вечер да се спи с тампон, но незнам какви са причините и дали това наистина е вярно. Ще можете ли да ми кажете дали е вредно или не и какви може да са последствията![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Не е добре, защото е вредно да стои цяла нощ. Може да се получи инфекция. Ако го сменяш през 3 часа, няма проблем.
ест че е вредно Ти т*па ли си?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Zawisi ot silata na techenieto.Ako e po slabo tamponut moje da stoi do 8 chasa , ako e silno se smenq na 3-4,a ne wqrwam prez 3 chasa da stawash wecher da smenqsh tamponi ... Az lichno sum spala s tampon i ne mi e nawredilo po nikakuw nachin.
Как ще стои 8 часа? Бооооже!
Пх, постоянно си спя с тампони и още съм жива.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ami tei pishe,ne sum si go izmislqla az ...Първоначално написано от `Death`Whore`
4e nali za tva e foruma da pita...Първоначално написано от Анонимко
жива и здрава !Първоначално написано от BrokenInnocence
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Adwokat
И аз съм жива още!и мойе да си седи до 8 часа мах
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Дръж го, ако искаш 8 часа, ама после аз не нося отговорност... Може и по 24 часа да се ползва, въпреки че за толкова сигурон организмът вече сам ще го отхвърли при някое пишкане...
За 24 часа ще е станал толкова голям, че най-вероятно ще трябва да се вади от гинеколог.
Всъщност зависи от силата на течението. Аз последния ден от менструацията ми, бях забравила да го махна, защото не го усещам никак и почти не ми идваше. Та си бях спала с него, нищо му нямаше, както и на мен. Просто бях наспана. (:
Проблем ще е, ако ти идва много и да спиш с него. Поне така са ми казвали.![]()