.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: neo4akvaniqt krai

Супер фен
    Ne si struva da go tyrsish i da gledash nazad.Shtom e nqmal smelostta da se izpravi pred teb i da ti kaje,che kysate,a ti e pratil SMS ... tva govori mnogo zle za nego!Mnogo e veroqtno i tova da e chul neshto ot nqkogo za teb i za tova da e postypil taka,no dori i da e tova - trqbvalo e da pogovori s teb i pone da te popita dali e vqrno ... naistina e mnogo gadno da te zarejat bez da ti dadyt obqsnenie zashto.Prosto sled vsichko da te hvyrlqt kato parcal.Ujasno e!
    Обичам те <3 !!!

Guest

Re: neo4akvaniqt krai

Цитирай Първоначално написано от спиралка
    sled godina i ne6ta vruzka,toi po4na da se otdrupva ot mene,sqka6 naro4no,ne iska65e da se vijdame,skusa s men s sms.predjivqli sme tolkova ne6ta zaedno,v edna kompaniq sme.ot okolo 3-4 dena zapo4na da mi pi6e mn gadni raboti.se edno ne gi pi6e6e toi.sory 4e ne pi6a na bg,ma v momenta mi samo mn zle.sega mi kaza 4e mu e prez huq za mene. nz kakvo da pravq.si4ko be6e hubavo i izvednuj toi re6i da se odrupne ot men

AMI ZNAI6LI PRI MEN STANA SA6TOTO HODQ S EDNO MOM43E OT 1 GOD I ACKI MN SE OBI4AHME PREDI 1 SEDMICA TOI MI KAZA 4E NEME OBI4A I 4E OBI4A NQKVA DRUGA POSTOQNOO MI VIKA NEME INTERVA6 KURVO ACKATA GROZNA SI I T.N OBIJDA ME PO SQKVI VAZMOJNI NA4INI I SE OTDALE4AVA6E MALKO PO MALKO

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ..POSTOQNOO MI VIKA NEME INTERVA6 KURVO..
    Е само след това обръщение ебати шамара и адио.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ..POSTOQNOO MI VIKA NEME INTERVA6 KURVO.. ...I SE OTDALE4AVA6E MALKO PO MALKO
    Е само след това обръщение ебати шамара и адио.
    Мен ако питаш ABSOLUT`me е написал/а точно кво тряя да направиш. + тва, тва в червеното дет съм подчертал ... не се е оталечавал малко по малко ами го е направил ИЗвеДНЪЖ! Не знам за кфо се залуждаваш така и си внушаваш разни глупости!

спиралка
    Guest
    е чак курво,адска грозна не ми е викал.
    просто ме пишеше с думи,че не го интересувам и неща от рода.
    но всичко стана изведнъж,нещата преди си бяха нормални.

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

...

Сорка за израза ама приятелят ти е бил пълен чукан.Не го обиждам но не го и защитавам.В тази ситуация поне за мен има 2 варянта - или не е държал достатъчно на теб както в твърдял или си има някаква причина (естествено плетни от момиченца ) интрижка, скапана лъжа на която той да се е хванал.По принцип ако толкова е държал на теб едва ли ще ти пише такива цинизми но пък от друга страна както в другите коментари пишеше е възможно сам да те отблъсква за да не те нарани с нещо...Пожелавам ти успех и мила не си заслужава да се тормозиш.Гледай напред очакват те сигурна сам и по приятни емоции!Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си