.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: sex probelm

Guest

sex probelm

zdraveite imam problem otskoro pravq sex ili pone se opitvam priqtelkata mi e devstvena (be6e) kogato se opitam da i go vkaram i neuspqva a uj q vyzbujdam i vsi4ko i svyrshvam mnogo byrzo samo leko da i go natyrkam i krai svyr6il sym nqkoi moje li da mi kaje kakvo da pravq?

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Начи от превъзбуда това се случва на много тийнейджъри...Бих ти препоръчал да удариш една чикия половин -един час преди секс , може да помогне.

metschkaroff
    Guest

sd

Am tva za chikiqta predi sexa.....tova posle nema li da se otrazi na sexa si ,da nemojesh da si go vdignesh tolkova lesno ?

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Ми , то си зависи от човека . Мойто може и 10 пъти да съм свършил , ама пак може да ме възбуди.

metschkaroff
    Guest
    E bravo , ama az ne shta da riskuvam che she fana posle i 2 teka da nemoga da i naprava

дам преди това час 2 си удари една чекия и после ще се ебете като диви заици
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Куче
    Guest
    да е оправя аз ?

Guest
    ku4e da ne te opravq az

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ku4e da ne te opravq az

Фен
    Град
    Dance Department
    На мен и чикия преди 10мин не ми е помагала пак свърших бързо... Ама после пак 1-2 часа

Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Начи от превъзбуда това се случва на много тийнейджъри...Бих ти препоръчал да удариш една чикия половин -един час преди секс , може да помогне.
    е зна4и все пак знаеш какво е 4екия?

Guest
    шшшш не не няя такъв кат тебе чесно ... ти хиперрр мноооо са дървиш е ще кайш че за 1ви път виждаш путка ама. даже и тогаа лек зимай _____________________________________________

чертай малко и да вииш напрао секс атлет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си