.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: 4ikii

Guest
    zavisi kolko svobodno vreme imam i dali shte sym sam vkyshti! stigal sym na den 5 pyti, ama sled tova mnogo me syrbqt topkite i se chesha kato krastav!! A be na sedmica mogat da mi se syberat 10 pyti!! Chesto mi se sluchva na den po dve chikii!!!

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    3

наблягайте на секса бе!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от бастон
    наблягайте на секса бе!
    Ако е малък какъв секс какви 5 чикиии?

Лъскам го от толкова години на колкото едва ли са повечето от вас. Средно по 2 на ден. Смятам да не преставам докато ми става. Само не трябва да се прекалява, че идва момента, когато трябва да употребите някоя девойка и не можете да свършите. Това съм го чул от 15 годишен младеж/за който знам че лъска когато му падне/, на който гаджето му духало половин час, а той не могъл да свърши. ....... Срам........

gu6ter
    Guest
    През ден 2 по около 1 чикия понякога по 2, но и на мен рекорда ми е 5 за един ден.Иначе бия чикии от края на 1-ви клас.

Batko vi
    Guest

suvet

Вижте ся аз кат бях на вашта възраст напрайх рекорд 7 пъти IN A ROW моя съвет е , по точно се чудя и до днес: Разбирам някой , дет си няма гадже( жена) да бие чекии , ам не мога разбера някои дет си има да не лъска бастуна !

gu6ter
    Guest
    Всички бият чикии, даже когато съм с жена понякога свършвам на чекия не виждам ко му е срамното да блъскаш чикии е не че съм бесен чикиджия ама като съм на сухо понякога ко да прая.

Guest
    21 na sedmica dostata4no li e?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си