zavisi kolko svobodno vreme imam i dali shte sym sam vkyshti! stigal sym na den 5 pyti, ama sled tova mnogo me syrbqt topkite i se chesha kato krastav!! A be na sedmica mogat da mi se syberat 10 pyti!! Chesto mi se sluchva na den po dve chikii!!!
Лъскам го от толкова години на колкото едва ли са повечето от вас. Средно по 2 на ден. Смятам да не преставам докато ми става. Само не трябва да се прекалява, че идва момента, когато трябва да употребите някоя девойка и не можете да свършите. Това съм го чул от 15 годишен младеж/за който знам че лъска когато му падне/, на който гаджето му духало половин час, а той не могъл да свърши. ....... Срам........
Вижте ся аз кат бях на вашта възраст напрайх рекорд 7 пъти IN A ROW моя съвет е , по точно се чудя и до днес: Разбирам някой , дет си няма гадже( жена) да бие чекии , ам не мога разбера някои дет си има да не лъска бастуна !
Всички бият чикии, даже когато съм с жена понякога свършвам на чекия не виждам ко му е срамното да блъскаш чикии е не че съм бесен чикиджия ама като съм на сухо понякога ко да прая.