- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Заяви ми, че за 6 месеца той бил само сексуално..
Ne mojete da si predstavite kakav qd se tai v men sega! Predi malko si govorihme s gadjeto i mi zaqvi v prav tekst,4e za 6 meseca toi bil samo seksualno privle4en ot men.Ne me obichal,bil s men samo za razvle4enie....i sega mi go kazva nai spokoino..kato stra6no se sajalqval..uffff vse na men li be se slu4va!?!?!?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
nishto novo pod slanceto![]()
В 6 сутринта ли си говорите с гаджето ?![]()
свиквай...повечето момчета са така
Ее, случва се. Моят бивш след 1 година и 2 месеца каза, че връзката ни се крепяла само на секса.![]()
Епа това си е нормално. Ти да не мислиш, че следващия с който ще си е по различен ?
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Еми, това е нормално за някои момчета.Разбирам, че си ядосана, но няма смисъл заради такъв боклук.![]()
Еми следвъщтия път щте знаеш Кой да си избереш.Явно това е било някакво любов от пръг поглед![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Еми за съжаление в повечето случай така се получава. Ма тва е любовта бе, хехех, или поне за повечето момчета. Тва е , като знаеш, че се обвързваш с няк'в който е на 14-15-16-17 г. Не че имам нещо против тая връзка, съдя по себе си
![]()
![]()
`Death`Whore`, аз бих го пребил на твое място![]()
Първоначално написано от duff
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
emi priqtelq ti e nqkuv duhach qwno![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
е доста кофти!на мен не ми се е случвало,но ако някой ден стане така,най-вероятно ще го обезобразя...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sasha_90
НО не всички
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Този твой приятел и всички като него заслужават кастрация. Толкова ли е трудно за тях да бъдат честни с момичето, няма да им стане нищо. Бил с теб, заради секса, ха много удобно след 6 месеца. Разделяй се с това същество и ти пожелавам следващия път да си намериш някой, който да те заслужава.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз се чудех какво става...за толкова време да имам коренно различна представа за този човек...то бива сляпа любов-бива, ама...Първоначално написано от BAYO
![]()
Любовта е сляпа, а глупостта я води за ръка !Първоначално написано от `Death`Whore`
мдамм...Мн трудно ще намериш по различенПървоначално написано от divo_kotence
![]()
just a kid۵
Я АМЕРИКА?
Ква АмерикаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
kakva Amerika?!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
am mai be6e takaПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
![]()
Аз мисля,че е само на тази възраст ... после се оправятПървоначално написано от divo_kotence
![]()
Предпочитам Made in BulgariaПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
hahahahaahaПървоначално написано от BAYO
za predpo4itane e pred tapite,amerikanski ovci
![]()