В края на 19ти век в Германия и Австро-унгарската империя живее многбройно и проспериращо еврейско население,което се интегрира доста добре в обществата,в който живее и през 1914година са сред първите редици на доброволците,които се сражават за своите страни.Антисемитизмът обаче надживява войната и поражението засилва чувствата.Ранната нацистка партия е само една от всичките партии в Германия и Австрия,които хвърлят вината за поражението върху евреите.По време на Версайския договор се твърди,че за всичко са виновни евреите - евреите капиталисти,или евреите болшевики.Първоначално написано от Ziezi
Ти да не си чел и ти 'Протоколите на мъдреците от Цион'?Това,мойто момче,е фалшив текст,дори и да претендира,че има заговор на евреите да завладеят света и се използва за да убеди целия свят в злото на юдеизма..Ако не знаеш.ще ти кажа,че цялата книга е копие на сатирата на Наполеон ||| от Морис някои си,не помня вече,наречена 'Диалог в ада между Монтескю и Макиавели'.
Знам,че през 1931г Германия,която е изправена пред икономическа криза отказва да плаща дълговете от Версайския договор и на конференцията в Лозана през 1932г. се решават да се отменят всички репарационни искове..
Знам,че високата безработица и недоволството на германския народ от управлението на правителството най-често се посочва като прчини за успеха на нацистите при изборите през 1933г.и е факт,че безработицата намалява с всяка изминала година със средно 1 000 000 души.
И ти ли ще ми цитираш батко ти Heinrich 'Евреите са нашето нещастие'?вие нацитата сте болни мозъци...
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...