.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    go6eto91
    Guest

Приятелката ми иска да си сложа... Иначе на сухо остаам!

Начи на 15 съм и водя полов живот с приятелката си от близо 4 месеца. Но изжеднъж нещо й щукна и ми вика да си сложа пиърсинг или няма поече секс. Аз не съм против пиърсингите, обаче малко ме е шубе Тя ми вика на езика да си сложа, но съм чувал, че ако студиото не е хубаво и може да стане кофти нещо Може ли помощ да ми кажете дали е напълно безопасно и там някфи съветчета [-o<

приятелката ти е някаква луда.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Абе...Ти да не си сексуален роб? Казваш и "Няма да си правя пиърсинг" ако неще да спи с теб , казваш "Майната ти" , ей такива хора дето си губят достойнството само заради едното ебане много ме дразнят...

абе ти луд ли си?
    две хубави очи,душата на дете
    две хубави чои,музика лъчи
    не искат и не обещават те,
    душата ми се моли
    дете,душата ми се моли........

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    може би се натиска,за да и правиш после френска..
    кажи и тя да си сложи на клитора,като е толкова отворена
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

това трябва да направиш според мен

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Абе...Ти да не си сексуален роб? Казваш и "Няма да си правя пиърсинг" ако неще да спи с теб , казваш "Майната ти" , ей такива хора дето си губят достойнството само заради едното ебане много ме дразнят...
    точно така.казваш и готово.не й се оставяй да те изнудва!!!

Фен
    Град
    Софеа
    Не си слагай щом не искаш. Живеем в демократична държава все пак
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    може би се натиска,за да и правиш после френска..
    кажи и тя да си сложи на клитора,като е толкова отворена
    твойта работа око за две, зъб за чене

ако той ще си слага пиърсинг на езика, за да й прави френска, нека и тя си сложи пиърсинг на своя език по същата причина така вече - 'танто за кукуригу'
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Ти си мъж под чехъл, приятелю!
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Малее как ще се връзваш на акъла й? Не го прави заради нея...как така ще ти поставя условия??
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

go6eto91
    Guest
    Да, знам, че не трябва да съм "под чехъл" и "сексуален роб", ама аз не го праа за тфа, а щото наистина я обичам и за тфа!

Страхливец, ама и тая не е цвете за мирисане :>

Цитирай Първоначално написано от go6eto91
    Да, знам, че не трябва да съм "под чехъл" и "сексуален роб", ама аз не го праа за тфа, а щото наистина я обичам и за тфа!
    Ахахаха
    Баш мъж под чехъл си

Къде си загуби топките, приятелю?
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

ИГНГ ще си намалиш ли малко аватара.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Сигурно говориш за подписа
    Може да го намаля ама по-късно че сега на ме се занимава

Град
    Пловдив
    кво като я обичаш и т.н...!? явно тя не те обича щом ти поставя такива условия!!! а и мислиш ли си че тя ще изтърпи без секс ако ти й откажеш...сигурно вече отдавна е почнала да ти изневерява! ... мъж под чехъл!...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

ne pravi gluposti! ne i se poddavai da e manipulira i iznudva ... da ne e poslednata koqto bi ti pusnala ?!

Щом не искаш, не го прави. Тя няма никакво право да те кара да правиш нещо, което не искаш. Просто и казваш "Не искам!" и с това този въпрос трябва да е приключен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Няма смисъл, за 1 секс да правиш нещо, което не искаш

ami ako naistina q obi4a6 pitai q dali i tq te obi4a 6tot ako e taka nqma da skysa s teb zaradi nekav piyrsing prost
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Фен
    Град
    Dance Department

Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Ти си мъж под чехъл, приятелю!

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Автора, кажи от кой град си... Аз имам обеца на езка и знам добри студиа, но ако не си от Варна немога да ти помогна...
    А по въпроса, ако не искаш - не го прави...
    Аз исках и го нарпавих... Сега не съжалявам... Но не на всеки човек би подействало като на мен... Имам един познат, на който му набра езика и ся има много проблеми... А при мен единственото гадно беше, че първите 10 дена неможех да ям друго, освен бебешки пюренца Все пак ти си решаваш
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Мега фен Аватара на koalka
    Стой на положение и не й позволявай да те командва.Щом не ти харесва и те е шубе, няма да си слагаш и точка.Тя каквото иска да прави, да не ти пука.Използва секса, за да те принуди да си гсложиш пиърсинг.Но момичета бол, а пиърсинга най-вероятно ще боли.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Уффф.. човек сам си решава какво да прави. Ако не им харесва на тези около него, да се изнасят. Никой не може да те кара да правиш нещо, което не искаш.
    П.П. Аз също се кефя на пиърсинги, ама никога не бих карала човека до мен да си направи. Бахти .. всеки има правото на личен избор.
    Ако съм на твое място няма да склоня .. ще говоря с нея.. и ако не иска да е с мен така, ще си намеря друга. Момичета ли няма.. блааааа

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си