.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Любов

влюбенатааа
    Guest

Любов

Преди една година .. ходих с едно момче занимавахме се един с друг цяла година докато не дойде естествено краят .. Той реши да се разделим
    но след около месец два реши пак че трябва да сме заедно .. Отказах но го обичах и малко по късно пак се опита но аз бях прекалено ясна
    Сякаш се правех на интересна .. и ето сега той ходи по сякви а аз си страдам по - него ..Загубили сме всякакъв контакт което още повече не мога да понеса ... Не знам каквото и да кажете .. няма да оправи нищо по4ти съм сигурна но .. все пак
    Извинявам се ако има подобна тема ..

Фен
    Град
    Варна
    Ами сама си си виновна =D> Като не знаеш какво искаш така ще е
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

влюбенааа
    Guest
    Това го знам но наистина ми е трудно

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    трудно не трудно ще трябва да го забравиш..ето виж явно той вече се опитва да те забрави...еми направи същото почни да се срещат с момчета да излизаш с комапнията си...забрави го....нямаш друг изход
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Guest
    Не мога да се откажа прекалено голям инат съм А и да гледам как ме подминава ме съсипва

Нали знаеш, кой каквото си надроби, такова ще си сърба. А и ти така си си го надробила, гледам, че направо залъците едвам едвам преглъщаш. Не поглеждай назад. Загубила си го и то по твоя вина, може да се надяваш на нещо повече, но без дела, беез действия ще ти е доста доста трудно!

Пича да не е мазохист? Ще го отрежеш два пъти и ще напъва още?
    Ако толкова много си падаш по тоя е твой ред да рискуваш да бъдеш бита със собствените си камъни така да се каже
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

666том си толкова сигурна, 4е не може666 да се откаже666 от него, направи не666то! Вместо да пи666е666 разни постове, може666 да му се обади666 да се видите!
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Е, какво-решил е, че не иска да е с теб, а после след месец пак...тъпо е.И той не е знаел какво иска.Няма смисъл да страдаш по някакъв спомен за него...

Цитирай Първоначално написано от влюбенааа
    Това го знам но наистина ми е трудно
    ми защо не го потърсиш ти
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

влюбенатааа
    Guest
    поради причината че нещата стоят по друг начин
    Чувствам се различна от приятелите му ( включително приятелките му )
    Имам чувството че не ме иска .. щото щеше да ме потърси иначе .. Единствено когато ми се обади беше на Рд-то ми с някви смотани пожелания ..всичко друго но не и любов .. и пак спря да са обажда
    очевидно е
    Страхът ми пречи да действам ..

Всички се страхуваме от нещо.. но някой път трябва да действаш без да се замисляш.. но може и наистина да няма чуства към тебе , но не е казано , че не можите да си останите приятели.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Фен
    Град
    София
    Ако толкова държиш на него покажи му го,обади му се просто така да го чуеш и го накарай да се видите с инат до никъде няма да стигнеш!Трябва да се правят жертви и компромиси!Според мен излизането с др. момчета само задълбава нещата,но това си е лично мое мнение!Успех

влюбенка
    Guest
    Не искам после да ми е още по - тъпо
    Казах ви вече че нещо ме спира .. страха
    чувството че съм по различна от тях .. приятелите му
    Оф не мога да се измъчвам повече
    Де да имаше един начин да ме потърси

Цитирай Първоначално написано от влюбенка
    Не искам после да ми е още по - тъпо
    Казах ви вече че нещо ме спира .. страха
    чувството че съм по различна от тях .. приятелите му
    Оф не мога да се измъчвам повече
    Де да имаше един начин да ме потърси

Днес сме ПЕТЪК , ако бях на тебе щях да изляза на диско/механа да се издажскам от мъка...

Guest
    Все пак аз искам него .. не мъката Мисля че много взех да искам хах ама Искам пък .. Не мога да проумея тези тъпи работи че като сме били заедно после не можем да сме приятели
    това за мен е абсурдно .. даже ако бяхме останали приятели може би нямаше да изпитвам толкова много към него в този момент .. тежи ми всичко което той НЕ Прави .. най малкото да се обажда ..

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от влюбенатааа
    поради причината че нещата стоят по друг начин
    Чувствам се различна от приятелите му ( включително приятелките му )
    Имам чувството че не ме иска .. щото щеше да ме потърси иначе .. Единствено когато ми се обади беше на Рд-то ми с някви смотани пожелания ..всичко друго но не и любов .. и пак спря да са обажда
    очевидно е
    Страхът ми пречи да действам ..
    Естествено, че щеше да те потърси, ако имаше някакви чувства.Просто трябва да се примириш.

Guest
    Аз ако бях на негово място нямаше да ти отвърна ако ме потърсиш . Ако момчето има достойнство няма да ти върже никога ! Разбери какво искаш и тогава си намери сериозен приятел.... Иначе е време да забравиш младежа .

tylor
    Guest

lubov

spored men ti ne si vinovna tei kato toi e re6il da go napravi ako naistina te e obi4al e nqmalo da kusa s tep.A tova,4e e iskal da se vurne pri tep ima dve zna4eniq
    1 nqma si druga i ti si svobodna
    2 osuznal e 4e e napravil gre6ka kato te e ostavil.

Guest
    оф разберете че не искам да го забравям . Искам си него и тва е

tylor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    оф разберете че не искам да го забравям . Искам си него и тва е
    togava kakvo 4aka6 toi izob6to znae li 4e ti izpitva6 ne6to kum nego

влюбенатааа
    Guest
    Не не знае .. Какво чакам ли ? чакам той да ме потърси .. да ми даде знак по какъвто и да е начин .. дори да видя малка възможност бих се опитала
    Но може би не мога да я видя поради простата причина че не говорим а може би такава въобще няма .

taylor
    Guest
    ami i az tova 6tqh da ti kaja da go ostavi6 da te potursi,a i da te pitam ti sigurna li si 4e toi e mom4eto za tep pokaji mu,4e i ti moje6 taka da se sre6ta6 s novi hora i da ne ti puka za nego tova e!

Guest
    Нямам очи за друг в момента
    Много време мина от както не ме е търсил
    Не знам вече и аз ..

Било е вълнение, превърнало се е в ежедневие, то ви е погълнало и сега всеки е по своя път. Няма смисъл, всичко е погубено, времето - изгубено!

П.П. К'ф съм поет понякога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си