- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Да и кажа ли, че съм влюбена в него или да си...
zdraveite na vsi4ki..pak mi trqbva va6ata pomo6t za6toto napravih edna ogromna gre6ka..za koqto sujalqvam no nemoga da vurna![]()
![]()
taka..imam edna priqtelka..koqto jivee u nas ot 1 godina i sme pov4e ot sestri s neq..nqmam po-blizuk 4ovek
tq naskoro skusa s edno mom4e i trugna s edno drugo. posle se naloji da se pribere 6tot remonta be6e svur6il v tqhnata ku6ta
v posledstvie..se sblijih s gadjeto i i stanahme golemi priqteli..kazvahme si vsii4ko ,imame si doverie i za pruv put govoreh taka s mom4e..vinagi ima kvo da si kajem
venuj kakto si govorehme mi kaza 4e me obi4a..i nemojel da go krie pove4e..ne mu kazah ni6to no i az bqh vliubena v nego.
i to mnogo
otidoh v tqh da da se vidim iii ...spah s nego
![]()
znam 4e ne trqbva6e ,no toi znae6e 4e imam 4ustva kum nego i samo edno dokosvane mi be6e neobhodimo da se raztopq
![]()
be6e nai-neveroqtnoto prejivqvane v jivota mi...be6e mnogo nejen ..ima6e mn strast nemoga da go zabravq o6te
![]()
sled kato svur6i vsi4ko prosto si trugnah..toi ne spira da mi kazva 4e me obi4a ,4e neiska neq i t.n. znam 4e postupih mnogo lo6o no naistina sum vliubena i nezna kakvo a pravq
pomognete mi
obi4am i priqtelkata si...i to mnogo
naskoro razbrah 4e e spala s biv6to si gadje i to nevednuj dokato e bila s novoto si gadje ..no vse pak tvurdi 4e durji na nego ..neznam dali da i kaja 4e sum vliubena v nego..ili da si zamul4a..neiskam da q izgubq
![]()
pomognete mi..i ne mi se karaite mnogo..i bez drugo ne mi se jivee
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!