Цитирай Първоначално написано от elvis
Хора,кажете как може едно момиче да ви хареса при положение,че само от постовете ви личи,че сте неграмотни.Ето ви първата грешка.Идеята с парите е вярна и то не,4е момичетата са кури,те просто искам да си уредят живота,така е било преди 10год,преди 100год,преди 1000год.,ще бъде и след 100000 години.Ако толкова ви притеснява това,сядайте си на задниците и учете,за да станете богати и да си се забивате с готини мацки.Сигурен съм,че като видите някой добре облечено момче с красиво момиче до него,което плаща сметката и на двама им в заведението,си казвате "Глееййй кфо става съмо богътите съ уреждът".Да ама не.Например аз всеки път,когати излизам с момиче гледам да се облека хубаво и да имам допълнително пари,защото за мен е супер унизително(както наблюдавам напоследък)момче и момиче са седнали на по кафе в заведението и момчето казва "Аре да делиме".Аз не съм богат,но винаги ще имам пари да почерпя едно кафе,а ако нямам,приятелите ме познават и те ме черпят.

А сега по темата Аз съм на 19год и преди 4-5 години и мен ме беше адски срам да отида и да се запозная с някое момиче,но когато осъзнаеш,че няма от какво да се притесняваш просто измисляш нещо умно и отиваш да и го кажеш Ако не можеш да измислиш нищо умно отиваш и казваш "здрасти",повечето момичета усещат притеснението ти и го смятат за "сладко" и те подхващат някоя тема

Направете си един тест тези дни,опитаите се да заговорите някое момиче и го поканете на кафе.Ако не можете на живо отправете една покана от тук и ако някое момиче е зайнтригувано нека ви пише

Аз ще отправа първата покана ако някое момиче иска да отидем на кафе нека драсне два реда.
Suglasen sam ama ne sas si4ko, q skii sa za kakvo stava duma.
Da si urejdat jivota li, bate, to za mackite nad 17 ok ama edno 14 godishno momi4e (kakto i te sa stanali takiva) ko ima da si urejda jivota kato tehnite go izdurjat we!

Az to4no po taa pri4ina si namerih drugi zanimaniq, ba4kam, izlizam s frends i ne spi4am zaradi momi4eta, nikoi nema ostane sam.