.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    абе хора, chill out, малко relax.. я погледнете слънцето, почувствайте топлината на слънчевите лъчи, усмихвайте се всеки ден, защото светът е на всеки, такъв какъвто той си го направи.. в живота няма граници, всичко зависи от това колко освободени сте самите вие.. отиваш и казваш "здрасти, аре да си полафим, че ми е леко тъпо са седя сам/а".. може на някой съученик или на някой от съседния клас или на някой някаде си.. може да си правим каквото си искаме.. да заговаряш когото и както си поискаш.. стига с тоя страх бе деца, хората не хапят.. даже и някой да ти се изрепчи по някакви негови си причини, и кфо.. голяма работа.. следващия и така.. възможностите са неограничени, няма нищо невъзможно, няма граници за човешкото съзнание, светът е за всички, но е на всеки.. вие избирате какъв да бъде..
    Повече от фен
    Град
    Луната
    Човек стига да иска винаги може да намери с кои да излиза и да си намери компания.Само трябва да се огледа около себе си и готово.Относно момичетата да наистина напоследак доста момиче са станали комерсиални и се интересуват само от това колко пари има момчето но не всички са такива.Сега съм си набелязал едно момиче което определено не влиза в тази графа не я интересуват парите а човека до нея.А тя е много готино момиче и не би повярвал в това но аз се убедих вече.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Хей ако някое момче иска да си сподели мъката да казва..много сдухващо прозвуча първият пост и...искам да помогна

P.S.:Ама наистина повечето сте говеда,които мислят само за секс!Признайте!

Хора,кажете как може едно момиче да ви хареса при положение,че само от постовете ви личи,че сте неграмотни.Ето ви първата грешка.Идеята с парите е вярна и то не,4е момичетата са кури,те просто искам да си уредят живота,така е било преди 10год,преди 100год,преди 1000год.,ще бъде и след 100000 години.Ако толкова ви притеснява това,сядайте си на задниците и учете,за да станете богати и да си се забивате с готини мацки.Сигурен съм,че като видите някой добре облечено момче с красиво момиче до него,което плаща сметката и на двама им в заведението,си казвате "Глееййй кфо става съмо богътите съ уреждът".Да ама не.Например аз всеки път,когати излизам с момиче гледам да се облека хубаво и да имам допълнително пари,защото за мен е супер унизително(както наблюдавам напоследък)момче и момиче са седнали на по кафе в заведението и момчето казва "Аре да делиме".Аз не съм богат,но винаги ще имам пари да почерпя едно кафе,а ако нямам,приятелите ме познават и те ме черпят.

А сега по темата Аз съм на 19год и преди 4-5 години и мен ме беше адски срам да отида и да се запозная с някое момиче,но когато осъзнаеш,че няма от какво да се притесняваш просто измисляш нещо умно и отиваш да и го кажеш Ако не можеш да измислиш нищо умно отиваш и казваш "здрасти",повечето момичета усещат притеснението ти и го смятат за "сладко" и те подхващат някоя тема

Направете си един тест тези дни,опитаите се да заговорите някое момиче и го поканете на кафе.Ако не можете на живо отправете една покана от тук и ако някое момиче е зайнтригувано нека ви пише

Аз ще отправа първата покана ако някое момиче иска да отидем на кафе нека драсне два реда.

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ние какви курви сме станаали1 и наистина пове4ето ве44е гледат само дали е хубав и дали има дълбок джоб напълнен догоре=

еииииииииииииииииии туква вече те признах !!! =D> =D> =D>
    И аз така

Guest
    Добре представете си 4е сте сами нямате компания на 16-17 сте и сте си нямали приятелка до сега.Няма с кой да отидете на диско или на купон.Изкате да живеете като нормален теен,но няма как какво правите,какво?Лесно е да говориш като знаеш,4е всеки петък си на купон4е или на диско или на кафе лесно ти е като си сменил 5-6 и не ти пука.Но представет си,4е сте в това одвратително положение и сега прибавете обстоятелството,4е класът ви е напълно разделен и ням с кой да излизате...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добре представете си 4е сте сами нямате компания на 16-17 сте и сте си нямали приятелка до сега.Няма с кой да отидете на диско или на купон.Изкате да живеете като нормален теен,но няма как какво правите,какво?Лесно е да говориш като знаеш,4е всеки петък си на купон4е или на диско или на кафе лесно ти е като си сменил 5-6 и не ти пука.Но представет си,4е сте в това одвратително положение и сега прибавете обстоятелството,4е класът ви е напълно разделен и ням с кой да излизате...
    Aми ще направиш така...престрашаваш се един път и излизаш сам.Отиваш в някоя зала (PC-та, джаги, билярд-има хиляди игри на които можеш да си играеш). Там вече може да се запознаваш с нови хора- кой казва,че компанията ти трябва да е от класа!Просто бъди общителен,защото от собсвен опит знам,че на мълчанието му е минало модата.. Познавам момче,което ей така си намери не една ,а много компании и всяка една от тях го уважава (да не кажа обожава..)

ПС: Не очаквай да е лесно,но с времето ще става по-добре
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

хахаха
    Guest
    Дам теен лаифа е само за готините!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от elvis
    Хора,кажете как може едно момиче да ви хареса при положение,че само от постовете ви личи,че сте неграмотни.Ето ви първата грешка.Идеята с парите е вярна и то не,4е момичетата са кури,те просто искам да си уредят живота,така е било преди 10год,преди 100год,преди 1000год.,ще бъде и след 100000 години.Ако толкова ви притеснява това,сядайте си на задниците и учете,за да станете богати и да си се забивате с готини мацки.Сигурен съм,че като видите някой добре облечено момче с красиво момиче до него,което плаща сметката и на двама им в заведението,си казвате "Глееййй кфо става съмо богътите съ уреждът".Да ама не.Например аз всеки път,когати излизам с момиче гледам да се облека хубаво и да имам допълнително пари,защото за мен е супер унизително(както наблюдавам напоследък)момче и момиче са седнали на по кафе в заведението и момчето казва "Аре да делиме".Аз не съм богат,но винаги ще имам пари да почерпя едно кафе,а ако нямам,приятелите ме познават и те ме черпят.

А сега по темата Аз съм на 19год и преди 4-5 години и мен ме беше адски срам да отида и да се запозная с някое момиче,но когато осъзнаеш,че няма от какво да се притесняваш просто измисляш нещо умно и отиваш да и го кажеш Ако не можеш да измислиш нищо умно отиваш и казваш "здрасти",повечето момичета усещат притеснението ти и го смятат за "сладко" и те подхващат някоя тема

Направете си един тест тези дни,опитаите се да заговорите някое момиче и го поканете на кафе.Ако не можете на живо отправете една покана от тук и ако някое момиче е зайнтригувано нека ви пише

Аз ще отправа първата покана ако някое момиче иска да отидем на кафе нека драсне два реда.
    Suglasen sam ama ne sas si4ko, q skii sa za kakvo stava duma.
    Da si urejdat jivota li, bate, to za mackite nad 17 ok ama edno 14 godishno momi4e (kakto i te sa stanali takiva) ko ima da si urejda jivota kato tehnite go izdurjat we!

Az to4no po taa pri4ina si namerih drugi zanimaniq, ba4kam, izlizam s frends i ne spi4am zaradi momi4eta, nikoi nema ostane sam.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute

P.S.:Ама наистина повечето сте говеда,които мислят само за секс!Признайте!
    Ами мислим само за секс:
    1. Разходи се из Софияили който и да е друг град) - на всеки втори билборд виждаш разголена мадама, която си подръпва прашките.
    2. Момичетата умело копирате от филми, реклами и прочие медиини изгъзици, и ставате курви.
    3. Като не можем да намерим нещо повече от секс, за какво да мислим?

Не слагам всички под общ знаменател, да не почнете да ме хулите

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не смятам,че при момичетата е по-лесно.Честоно казано ако на 16-17 нямаш компания мисля че е почти не възможно тепърва да търсиш и да намериш.Еднакво е и при момичетат и при момчетат.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Не смятам,че при момичетата е по-лесно.Честоно казано ако на 16-17 нямаш компания мисля че е почти не възможно тепърва да търсиш и да намериш.Еднакво е и при момичетат и при момчетат.
    Да, ама момичетата като покажат бедро, дори и да са "сдухани", пак ще им обърнат внимание, нали?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Да, ама момичетата като покажат бедро, дори и да са "сдухани", пак ще им обърнат внимание, нали?
    Ще им обарнат внимание само за секса,за нищо друго,а ние говорим за компания,за приятели,нали?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    София
    Za sujalenie povecheto momicheta na tazi vuzrast s vpechatlqvat ot taka narechenite "loshi" momcheta,i zatova za momche s dobur harakter naistina stava trudno da si nameri priqtelka,a puk po-natatuk kogato na momichetata im doide akula v glavata,momchetata s dobur harakter ili ve4e sa se otchaqli do tolkova che nqmat nikakva nadejda da si namerqt priqtelka,i....se otkazvat da tursqt.A ne vsichki momicheta sa sklonni da napravqt purvata krachka...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си